Jump to content

Вання

Потребител
  • Брой теми

    183
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

Вання's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Искам да си запиша диск с песни в МР3 формат, който да слушам в колата. Но песните са събирани от къде ли не и силата на звука се променя на всяка .Има ли начин да изравня нивото? Държа да подчертая, че няма де ги слушам на компютър или плеър, който поддържа ReplayGain. За това трябва да се нормализират физически файловете при записа върху диска. Може ли това да стане с неро както става при запис на аудио диск, но в случая да бъде за диск с МР3. Наясно съм, че не мога да очаквам, кой знае какво, но нивата да се поизравняват до приемливи стойности, че сега е много неприятно .
  2. Само за протокола Нещата при мен са много добре. Мovie Maker 2012 е наред! Поне разбрах,че тези”плаващи” видео-подобни ефекти се водят (съвсем логично) ”Pan and Zoom” Компа не е по-бавен, както сметнах сутринта, но сякаш имам забавяне при старт на windows-а.
  3. Междувременно, проблемът се разреши от самосебеси. Когато тръгнах да гася компа, windows-а започна да се ъпдейтва и после Мovie Maker 2012 си тръгна нормално. Сега обаче ми се стръва, че компа ми стана по-бавен и се чудя дали да не забраня автоматичния ъпдейт на Windows? Колкото до видео картата тя е била на друг комп и ми е сложена временно, защото кутията на моя комп е тънка и в момента не може да се открие друга по-подходяща видео карта . Тя и тази стърчи и не мода да сложа капака на кутията. Сега бързам за работа и после ще пиша......
  4. Положението при мен до този момент е следнито: Пробвах Мovie Maker 2.6 , AVS Video Editor и PicturesToExe и установих. че не ми вършат рабита за момента. Нямам нищо против тези три програми - напротив, но за точно определено клипче ми е нужна само и единствено Мovie Maker 2012. За това ще помоля да не ми предлагате никакви други алтернативни продрами, а да ми помогнете да подкарам Мovie Maker 2012. на Windows 7 ultimate 32 bit. Инсталирах програмата, но ми излиза предупреждението прикачено в първия ми пост. Как да се справя? Не съм работила с програмата след смяна на видео картата и преинсталация на компа. Поисках изрично оригинален Windows и предполагам, че инсталираният ми Windows 7 ultimate е такъв. Ако трябва да сменям някакви кодеци или искате допълнителна информаця само кажете, но програмата наистина ми трябва спешно
  5. Zig Zag В повечето случаи с MPEG Video Wizard DVD успавам да си свърша работата, понеже и без това записвам клипчетата на DVD. В момента обаче проблема е в това, че правя поредица от дискове, които съм започнала от преди две години. На практика това се явява девети ДВД диск. От камера прехвърлям видео запис,но добавям в края и нещо като 10 мин. фотоистория с най-важните моменти. Но човекът за когото ги правя, държи всички фотоистории в DVD дисковете да изглеждат по един и същи начин А сега няма как да го направя, защото ефектите за текста са различни, преходите също, а "движението" при самите снимки липсва. За това, нямам проблем да направя някакъв клип, а в това да го направя по точно определен начин, така че да се впише в цялата поредица от вече записани дискове. А за да стане това просто ми е нужно да имам Мovie Maker 2012 . А иначе съм убедена,че има много програми с много повече възможности за такава цел. Самата аз отдавна не ползвам вече Мovie Maker , но в случая просто нямам друг избор. Така че, ако някой има идея как да подкарам Мovie Maker 2012 да помага!!! Stoyannov при теб в самият Windows 7 ли беше, или я инсталира по- късно?
  6. gogulef, от тук е същия проблем с появата на горното съобщениеZig Zag да разбирам ли,че във версиите различни от Мovie Maker 2012 тези плаващи ефекти липсват? Другият ми въпрос е има ли някой, който ползва Мovie Maker 2012 и знае дали програмата върви на Windows 7 ultimate 32 bi?
  7. Да, излиза етикетчето от първия ми пост. Междувременно свалих версия 2.6, с която поне за сега не откривам проблем, но както казах в нея няма ефекта който търся(на клипчето той е в самия край-надписа " изготви Ваня.........." Не намирам и онази функция(ефект) която кара самите снимки (а не преходите м/у тях) да се "движат" на ляво-дясно,напред и назад и т.н. Във версията Мovie Maker 2012 имаше такива. Тук къде се намират и въобще има ли такива? Значи става въпрос за този плаващ ефект на самите снимки от това клипче което съм правила
  8. Забравих да си покажа видеокартата. Да не би проблема да е в нея и за това да излиза горния етикет? С последните драйвери на картата съм.
  9. Наложи ми се да си сменя видео картата, а след седмица и харда. При смяната му поисках да ми бъде инсталиран само Windows 7 . От фирмата са ми сложили Windows 7 ultimate 32 bit . Проблема е,че нямам Мovie Maker. А ми трабва Мovie Maker 2012 (точно тази версия ) заради конкретен ефект който го няма в другите. Инсталирах я от сайта на Microsoft, но когато я стартирам ми излиза това съобщение от прикаченият файл. Държа да отбележа,че checkbox-а, намиращ се пред Windows Media Player ми е маркиран. После пробвах и с Movie Maker Windows 7 + екстри за HD, но по някаква причина имам проблем и с нея. Когато се опитам да направя клипче от снимки (с AVI файл работи нормално,но когато изходящите файлове са .jpg или .bmp нищо не се получава) За това я деинсталирах при това много трудно. Не стана по стандартния начин, а с програма (в случая ползвах IObit Uninstaller) Но и без това на мен ми трябва точно Мovie Maker 2012, защото видях, че в другата няма това което ми трябва. Така че продължавам да търся Мovie Maker 2012 Свалих я от сайта на Microsoft, но не тръгна. Искам да попитам програмата съвместима ли е с моята операционна система и има ли друго място от където мога да я изтегля?
  10. Ако файла не е DAT пробвай http://htvision.ru/wp-content/uploads/2012/06/Player_HDD16.rar
  11. Петър Петров готвейки се за лов, взе от цигарите на сина си. До обяд вече беше oтстрелял един дракон, два трола и две русалки...........
  12. Много Ви благодаря! Уж чистих с някаква програма-IObit Uninstaller,но без резултат. Със CCleaner се оправиха нещата! Вече работя нормално. Много благодаря още веднъж!
  13. Имам проблем с програмата MPEG Video Wizard DVD,но само на този компютър.Ето обща информация за самия комп. http://i.imgur.com/ZJeLJhe.jpg С тази програма, но с по-старата версия / 5.0.1.103/ съм работила доста време. В един момент още със стартирането започна да изписва "not responding". Премахнах програмата /Control Panel\Programs\Programs and Features/uninstall и я инсталирах наново. Проблема остана. Реших, че е време да сменя с последната версия-5.0.1.108. Изтрих и инсталирах новата версия.Същия проблем. Но проблема според мен е в компютъра, защото същата програма за проба я инсталирах на втори комп и на лаптоп . Там всичко е нормално и програмата се отваря със стандартния изглед и съответните прозорци необходими за работа Ето така http://i.imgur.com/8sCVrc7.jpg Това което ми прави впечатление обаче е, че на този компютър още при стартирането , програмата отваря "грешни прозорци,"-тези, които съм използвала когато съм работила за последно на нея преди около два месеца. Първо за секунда стартира това http://i.imgur.com/acQsa7i.jpgи после това http://i.imgur.com/T5YHoh6.jpg и програмата блокира Това не трябва да е така. Аз с тези 15 файла от снимка 3 съм работила преди около два месеца т.е. тогава, когато програмата си работеше добре. Те /файловете/ отдавна са изтрити. Самата програма дори вече е изтрита и качена нова версия. Защо обаче като я стартирам се показва това, което съм правила преди два месеца т.е. стартира от там от където съм я затворила тогава. Извинете за нескопосаното обяснение, но не знам, как да изложа проблема по-ясно! Ако успявате да ме разберете, помагайте!
×
×
  • Създай ново...