Jump to content

crbon11

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

crbon11's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, от няколко дни стана един проблем при мен. Когато се опитам да влезна в facebook и го изпиша по следния начин: http://www.facebook.com ме изпраща директно в http://www.dnes.bg след това потърсих в Google нещо относно този проблем, но само видях, че има нов линк: http://www.bg-bg.facebook.com, от този линк може да се влиза в facebook, но когато кликна върху някоя снимка или статус отново ме изпраща в http://www.dnes.bg, опитвах и през още 2 браузъра, но си остава същото.. Моля ако някой може да ми помогне да пише тук.
  2. Ами това май е правено с Adobe After Effects, тя е много обемна от към всичко и трябва повече време и уроци за нея. Друга която бих ти препоръчал, с която аз работя е Sony Vegas. С нея можеш да правиш всякакви компилации, също така има и доста хубави ефекти, но също трябва малко време за да я разучиш.
  3. Ами да май накрая така ще направя, но аз не знаех, че усилвателят е на батерии. Ако знаех нямаше и да ги вземам, но е ето.. Иначе колонките са 15w, а усилвателят е 0.5w.. Мерси все пак за мнението. : )
  4. Здравейте, имам проблем с колонките или по-скоро с усилвателът им. Проблемът е следния, преди няколко дни си взех нови колонки (Philips), дето са най-малко ватови, към тях обаче имаше и усилвател, който се свързва с компютъра, но интересното (за мен) е, че усилватела е на батерий, а не се включва в контакт, който провежда ток. И от там дойде проблема, защото когато му сложа батериите (чисто нови 3) и за отрицателно време ги изхабява (предполагам), звукът намалява и започва да пращи. Реших първо да попитам тук и след това да ходя да попитам за гаранцията, защото е възможно проблема и да е от мен, за това ще помоля някой ако има представа какъв е възможният проблем да пише..
×
×
  • Създай ново...