Jump to content

dianaden

Потребител
  • Брой теми

    9
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

dianaden's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Раздвоена съм! Знам, че трябва да се пресира федерацията, но и знам, че феновете трябва да подкрепят отбора в залата.То всъщност подкрепата не е само в залата, но пълна зала на родна земя несъмнено мотивира.Аз лично като един любител на волейбола, много харесвам играта на "децата" - Ц.Соколов, близнаците, Т.Тодоров.И си мисля, че това е следващото талантливо поколение след Пушката, Пламен, В.Николов и всички други, които сега са титуляри в отбора.Матей е явление. Искам нова федерация с ново ръководство! И искам новата вълна в националния отбор да се чувства добре когато стои зад името БЪЛГАРИЯ. Успех на момчетата довечера!
  2. Иван, благодаря за поредната тема! Виж само в нашата група датите на последната седмица... Много се надявам в края на юни и началото на юли да имаме повод за радост с нашия отбор!
  3. Чиновниците от федерацията правиха, струваха и си постигтаха ниЗките интереси.Когато България направи 3 поредни победи в групата- лично Данчо Лазаров имаше принос.... смешно! Но то си се иска мъжки характер и за това да можеш да носиш отговорност при загуба.
  4. Не ми харесват обидните коментари един към друг....... Ние тук страдахма и викахме за отбора.Фен съм на Българския национален отбор по волейбол и ще си остана такъв.Направихме два достойни гейма срещу Русия, но видно са по-добри от нас в настоящия момент. Иване, отново ти благодаря за темата и очаквам подобна на следващото волейболно събитие! Не се нервете запалянковци! Това е спорт, това е игра.Има и победители и победени. До скоро!
  5. Ние тук сме готови за срещата с Русия! Салатата чака в хладилника, барбекюто е заредено, чакам дъщерята и зетят и ще се пръснем от напрежение.Пожелаваме на момчетата от НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ да играят тяхната си игра, да не мислят със страх от Русия и да ПОБЕДЯТ!
  6. По принцип харесвам Тодор Алексиев, но с ръка на сърце си признавам, че на моменти играе така сякаш е "заекът" в отбора.Мисля, че е със слаба психика и всяка грешка вместо да го мотивира, го изкарва от релси.Има убийствена атака, но за съжаление не е постоянен. За мача с Русия трябват много устойчиви и постоянни играчи.Като че ли е по-добре да не е в основния състав за днешната среща на истината.
  7. Иване, следя от доста време темите ти за волейбола. Харесват ми и чета форумите с удоволствие.Само да вметна - от бързане или нарочно си написал "Не се обЕснявай"? Ако е умишлено, извинявай! Може би не съм разбрала замисъла.
×
×
  • Създай ново...