Jump to content

toni012899

Потребител
  • Брой теми

    3
  • Регистрация

  • Последно посещение

toni012899's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Наскоро си купих нов комп вече мина около месец от както съм го взел и сега започна да ми прави проблем който и стария ми го правеше. Ето го и проблема: докато се ровичкам из компа или играя няма проблеми обаче оставя ли го без да бутам нито мишка нито клавиатура изведнъж започва да забива. Следил съм температурите с speedfan и се оказа че като го изчакам ~1 минута градусите на видеокартата се повишават и започва да забива яко, но когато бутна мишката или цъкна нещо на клавиатурата всичко се оправя. И освен че и на стария ми комп този проблем го имаше ами и когато е отворен Task Manager и Speedfan не прави никакви проблеми. Пробвал съм да го включа на друг удължител и пак същата работа. Искам да ви попитам може ли това да е вирус или е хардуерен проблем. Операционна система: Windows 8 x64 CPU: Intel Core i3 3.30 GHz Ram: 6 GB Video: nVidia geForce gt 630 2 GB Motherboard: Gigabyte H61M-DS2
  2. Аз препоръчвам за твоя лаптоп да си сложиш Аваст. Щото и на един приятел нод32 е му действа както трябва, си сложи Аваст и от тогава само с нея стои.
  3. Ами според мен няма такава програма. Но има програма която може да ти направи Windows-а като Windows 7. С коя операционна система си?
×
×
  • Създай ново...