Jump to content

zenoxa

Потребител
  • Брой теми

    10
  • Регистрация

  • Последно посещение

zenoxa's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Скоро (преди около седмица) си взех лаптоп ( Acer 5742G ) и когато нищо не е пуснато (desktop) батерията пише, че издържа обикновено към 3 часа. А когато е в някаква игра около 40 - 50 минути. Странно в Everest-a пише : Фабричен капацитет : 47520 mWh Капацитет при пълно зареждане : 37433 mWh Ниво на износване : 21% Искам да попитам това ниво на износване нормално ли е за лаптоп, който дори няма 1 седмица или програмата нещо може да греши ?
  2. Значи моя код се води Retail,защото компютрите на работа са с такъв,а той е даден от Microsoft. Всъщност с тоя код са 2 или 3 компютъра на 32 бита. Ако вкъщи си сложа 64 бита със същия код ще може ли да се активира и да получава ъпдейти и тем подобни?
  3. Може ли малко обяснение. Какво е ОЕМ и Retail?
  4. Активационният код за 32битова версия ще тръгне ли на 64битова? (Windows 7 Enterprise)
  5. Какво точно представлява това LiveCD? Търсих из нета, но не видях нищо за тест на скорост и в сайита видях има 1 програма,но тя е за LInux.Ако може линк да дадеш..
  6. дори пробвах да свържа кабела към другата лан карта, но същата работа..моля ви някой да ми помогне да го забързам..и не искам коментари от рода "плати повече на доставчика" "смени доставчика"..До около месец скоростта беше 6 точки и мисля, че след като минах на Windows 7 стана така бавен..Кажете някой съвет/трик да го оправя...
  7. Последно време интернета ми стана бавен всмисъл преди теглих с около 5-6 MBps а сега над 1 MBps не вдигам.Дайте някой съвет за оптимизация на интернета.Драйвърите са ъпдейтнати не е от тях.Става въпрос за Windows 7.А и тази скорост която споменах е от почти всички сайтове.Мисля че нещо от конфигурацията на компютъра ми ограничава интернета.
  8. Искам да питам каква е разликата между NOD32 Smart Security и NOD32 Antivirus? И кое ще ми препоръчате ?
  9. Монитора ми е 20 инча LCD 60 херца V-sync Off. И да отбележа, че това пречи на геймплея, защото ми насича като ми падне ФПС.
  10. Здравейте, значи преди около седмица си сложих Windows 7 (преди бях с Windows XP) и започнаха някои проблеми като например в играта Counter-Strike FPS не ми е постоянно, а се колебае между 90-100. Искам да отбележа, че при стария Windows играта ми вървеше перфектно с 100 фпс винаги. Ето и конфигурацията : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60 GHz 4 GB RAM Video: ATI RADEON HD 2600 PRO 512 MB Как мога да си вдигна фпс-то на 100 без да се колебае?
×
×
  • Създай ново...