Jump to content

gabitovr

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

gabitovr's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. В Локален диск се е повила някаква странна папка,мисля,че не съм я виждала до сега..А на флаш паметта имаше autorun.txt .. Единственно при опит за пускане на програмите за почистване на флаш паметта , антивирусната засича вирусите като опасни
  2. Ами вируси съм виждала само в антивирусната..Не съм попадала на вируси в папки ... Извинявайте,ако не съм разбрала отново въпроса ви
  3. Вирусите най-често се засичат в Overview-Events и в Reports .. Също така и в Administration - Quarant ( незнам точно така ли му беше името ) и в Scheduler .. Вирусите са с червено удивително !
  4. Здравейте отново ! При опит за отваряне на двете програми за почистване на флаш паметта ми възникват грешки и се появява във втората програма autorun .. Не може да се стигне до почистване на флашката,а при flash disinfection , антивирусната очита много вируси и само при опит за пускане на програмата започва да писка,че е хванала вирус.. Преместих информацията от флашката в отделна папка и я форматирах..след това сканирах папката, в която се намират файловете на флашката... И сега след като включа флаш паметта не ми отчита вируси,както беше...но при опит за отваряне на една от програмите за почистване ,не ми позволява да се отвори програмата и хваща много вируси..Доколкото до компютъра нямам засега с него проблеми,тъй като влезнах в тема , публикувана от човек имащ същия проблем..Изтеглих OTL и следях внимателно темата в която му беше описано кое как да направи...и сега компютъра се оправи и си има нова антивирусна..Направих същото за компютъра ,каквото сте и написали вие..Не качвам снимки на грешките ,които ми дава ,понеже незная как да заснема какво се случва на екрана...Извинявайте ако ви нервя вече,но както споменах в началото на темата си....много съм зле с компютрите...Искам само да попитам възможно ли е след форматирането флаш паметта да се е оправила и да нямам вече проблеми с нея,след като форматирането не ми отчита вируси? Започвам да губя вече надежда за флаш паметта , тъй като не ми позволява да се отвори програма за почистване..Специални благодарности на Night_Raven , за помощта която ми оказва!
  5. Така,след изтегляне на програмата flash-disinfector ми излиза прозорец, в които пише ,че може би нямам права за използването и неможе да ми я отвори..А AVIRA отчита хванати вируси..Съдържанието на флашката беше сканирано,но беше чиста..Преместих ценните файлове от флашката в папка и я форматирах!
  6. Здравейте! Нова съм в форума и направо казано съм много зле с компютрите..такааа...проблема при мен е следния,от известно време имам компютър...с много малка рам памет..Като цял комютър за гледане на филми и скайп...Преди 4-5 дни го дадох на познат приятел да го преинсталира...така ...момчето го преинсталира,всичко добре но само дотук...Вкъщи имаме 2 компютъра,опитах от този ,който е с интернет да му сваля антивирусната NOD32 на флашка,понеже след преинсталирането му,антивирусна програма няма..Като отворих флаш паметта за да инсталирам антивирусната,отвори ми я за секунда и само дотолкова..не ми позволяваше да направя нищо...След което взех флашка с интернет на глобул от приятеля си за да му изтегля антивирусната програма и директно да я инсталирам..Но след като напиша в гугъл антивирусна или името на която и да е антивирусна или пък вирус ,директно ми затваря страницата .. и не става..опитах в гугъл онлайн да го сканирам,след като не ми позволява да изтегля антивирусна .. но уви,пак същото,пак ми затваря страницата..Най странното е че друго каквото и да напиша в интернет ми го отваря,освен ако не е свързано с компютъра...Другия проблем е ,че флаш паметта,на която записах въпросната антивирусна започна да създава проблеми...При вкарване в другия компютър ми излиза съобщение от антивирусната му ,която е Avira AntiVir Perssonal .. В съобщението пише нещо autorun и да потърся помощ..Също като пусна музика на флашката , идва момент в които спира да свири и неиска да ми я отвори;;И се налага да я извадя и вкарам пак за да работи..Моля за помощ,ще съм ви безкрайно благодарна!
×
×
  • Създай ново...