Jump to content

StuFF

Потребител
  • Брой теми

    99
  • Регистрация

  • Последно посещение

StuFF's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте !!! Имам малък проблем.... не мога да си копирам папката със снимки от флашката , на новият ми лаптоп ? Вижда се , че я има но когато пробвам да я копирам ми дава това. г
  2. Стана , след рестарта не ми го показва! Благодаря отново на най-добрия IT сайт ! Лека вечер !
  3. Здравейте на всички ! Може ли да ми кажете , защо след инсталиране на една игра с Daemon tools , при всяко пускане на лаптопа ми излиза това, и ако кажете как да го прекратя , ще ви бъда много благодарен! Лек ден ! .
  4. Здравейте на всички ! Значи имам 2 въпроса относно новият ми охладител , а ето го и него : http://laptop.bg/cooling_pads-deepcool-deepcool_multi_core_x6 . Първият: Преди да го купя , когато лаптопа се натовари ми топлеше само от лявата страна ( само там са ми отворите и нещата които загряват ) . Сега като го пусна и пусна работи който натоварват за да позагрее да усетя има ли ефект , и дали е по-добре от преди , мога да кажа ,че се получава нещо странно за мен. От ляво леееко се усеща , че малко по малко загрява но пак си загрява , но топлината се е прехвърлила ( разделила ) се едно и по останалите части от лаптопа - най-вече средната. Това от перките ли е защото ми вруща някакъв топъл въздух и разделя просто натоварването което е само в ляво или си е направо обратен ефект с тази подложка ? Вторият: Имам две лепенки които уж са направени да ги залепя и лаптопа да не ми се плъзга надоло ( гумени прагчета от по 0.2-3 мм ) . Залепих ги аз , те толкова калпаво лепнат че направо ги свалям с лаптопа . Та може ли да ме посаветвате какво лепило ще ми свърши " ЗДРАВА " работа да залепя гумите на тази подложка? П.П: Благодаря на обърналите внимание на темата ми !
  5. Хора трябват ми речници за превод от Английски , Руски , Полски , Немски на Български език , който обаче да не са онлайн а да мога да работя и без интернет с тях. Ако някой знае от къде мога да си ги сваля , ще помоля за някое друго линкче. Благодаря предварително и успешен ден на всички http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/default/wink.gif !
  6. StuFF

    All drivers?

    От всяка графа по 1 , който сметнах че е най-подходящ. Кой е най-добрият начин да сменя сега тези и да пробвам други , по кой начин ?
  7. StuFF

    All drivers?

    То само realtek , dolby го няма.
  8. StuFF

    All drivers?

    За х64 са 7-ца , пасват но са просто стари и слаби, щом за звука ми е realtek а не dolby смятай ....
  9. StuFF

    All drivers?

    Здравейте на всички ! Днеска след преинстала на windowsa ( 7 ) си направих голямо вътрешно. С лаптоп Lenovo G580 съм , и като " интелектуалец " реших да си дръпна всичките драйвъри от сайта на леново за моят модел. Стана ми малко интересно като ги дърпах защото за 7-цата ми всичките бяха от 2012... доста старички... те по стари от когато си купувах лаптопа . Направих преинстала , вкарах ги и сега разбирам за какво си говорим ... отвратително слаби , се едно съм с 512 рам на настолен... видеото зле , влизам в скайп за разговор аз нямам сигнал на микрофона , абе разбирате , всичко за смяна ! Та въпросите са ми , мога ли за да не правя нов преинстал да ги махна и примерно да ми покажете от къде да си ги взема подходящи за мен , или трябва направо да инсталирам новите върху старите ли , как и аз незнам. Ако има нещо което мога да добава за да ви улесня питайте ! Чакам разумните ви мнения ! Cheers.
  10. Здравейте на всички ! Имам някакъв голям проблем който няма оправия и направо ме побърква хора ! Биоса ми не е биос а това новото uefi и не ми дава да си буутна диска с win 7-cata. Сичко сам си нагласил , но влезя ли в буут менюто и няма нито CD/DVD Rom да дам като 1-во нито нищо, инак си има HDD и другите 3 но CD/DVD не. Незнам кой настройки да бутна или кое копче да натисна за да си изтрия Ц-то и да си буутна новата 7-ца. Модела ми е Lenovo G580 . Ако има нещо друго което трябва да опиша кажете ако е важно.Помагайте :( !
  11. Предимно HD и 3D филми , за това е . Вие какъв варянт бихте ми препоръчали?
  12. Здравейте! Наскоро си купих SmartTV Samsung ue40f8000 , и е с 4 GB памет , която се досещате , че е твърде малко ! И така реших , че ми трябва да си купя памет ( usb flash ) на която да си качвам филмите и да си ги гледам. Има USB 2.0 и USB 3.0 каква е разликата като цяло между двете , и ако има и друг начин на външна памет ( над 300 GB поне ) да може да си взема по изгодно , може да споделите !
  13. Ами маи да . Даже като забележа доста от бутоните му все едно нямат действие , а по менюто като го сравня с друг от същия вид тв липсват опций. Дори немога да намеря от къде да ги зануля изцяло и да почна настройките отначало.
  14. Не ми дава да се логна никъде от телевизорът.
×
×
  • Създай ново...