Jump to content

Питащ

Потребител
  • Брой теми

    86
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Питащ's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Имам проблем с SD карта памет, т.е зключена е и не мога да я отключа защото забравих кода. Картата е частично функционална в зависимост на какво устройство се поставя т.е. PC или GSM и най вече в зависимост от модела на GSM-а Има ли начин нещата да се поправят?
  2. Честита Коледа и весели празници на всички съфорумници. Желая на всички много късмет и благополучие. П.С. Не зная на темата тук ли е мястото, но мисля, че в случая това няма особено значение.
  3. Здравейте, HIPS-а ми се изключи автоматично и не мога да го накарам да влезе отново в режим. Изписва се и съобщение за невалидни правила, но така или иначе не мога да вляза в менюто за управление на правилата за да направя евентуални корекции. HIPS е в автоматичен режим. MBAM не открива нищо. Иначе XP/sp2 + някой кръпки. Какво да направя?
  4. Странно аз имам същия проблем, т.е не е точно обсолютно същия като твоя, но е проблем с брауъзър Chromium. Та след куп проверки, анализи и мнения при мен проблема се оказа: - Остаряло РС с не особенно големи възможности + Неактуализиран софтуер + Качване на програми и приложения, последни или предпоследни издания, но със системни изисквания надвишаващи тези на РС-то ми. Та примирих се с това което позволява РС системата. Та според мен ще трябва с налучквания и опити да определиш с какви приложения и актуализации компа. ти върви най - добре и кои си качвал скоро и смяташ че пречат, то премахни ги. Някои може да ми се изсмее на теорията но при мен нещата стават по този начин, компромисно разбира се.
  5. @mition Сигурен ли си,че имаш необходимите актуализации. Night_Raven не е от любимците ми и сажалявам за изказани "Извинявай", защото по принцип няма за какво да се извинявам. По принцип обаче никой на никого не е длъжен, така, че !!!
  6. @panevdd Не е исканото но днес минах с това http://dox.bg/files/dw?a=9748d5e83f Иначе съм с XP / SP2 и кръпки свързани само със сигурноста!
  7. Добре де , ама съдържанието на папката май не трябва де се пипа защото аз го изтрих и сега компа. е подозрително бавен и получавам съобщение за грешка т. е . системата неперкъснато търси някакъв текстови файл на приложение. Защо?
  8. Благодаря за отделеното време leon70. Програмката ще да е добра, но за по - напреднали, а аз съм любител по темата. Ще ми се да видя и други предложения. Предложения за нещо по - елементарно, но и функционално. Нещо, което и да е Free.
  9. Преди време използвах такава програми и я изгубих и нещо не намирам такава в нета. Става въпрос за изчисляване на малки озвучителни тела отговарящи на Hi-FI iстандарта и най - вече за изчисляване на бас-рефлекторите.
  10. Та да започнем от марките: За ниския ценови сегмент, това с марките не е от особено значение а страната производител в повечето случаи е Китай. Аз лично имам MP4 плейър Diva и бих казал - железен е! Въпроса е на личен избор, предпочитания, разбиране ,цена, мода, възможност за гаранционно обслужване! За звука, то не може да очакваш кой знае какво а и лесно се корегира със закупуването на по - качествени слушалки тъй, като тези които се комплектова ниския ценови сегмент не са най - добрите.
  11. @Night_Raven Стана, изтри се по начина описан за по -старата версия. Благодаря ти. Благодарности и за всички които се отзоваха на темата.
  12. @Night_Raven и всички останали. Съжалявам за гафа. Не бях на ясно с това! Най-малко съм искал да компрометирам някого или да обидя които и да било във Форума. Просто се опитах да отговоря на въпрос. За в бъдеще ще внимавам повече
  13. @Night_Raven Както писах, инсталира се като нормално exe, но във файла няма деинсталатор. Не се регистрира и в "Добавяне и премахване на програми" т.е и там няма деинсталатор. Няма инсталационна папка т.е има на "С"то някаква папка, но в нея има само препратки и текстови документи. Системната търсачка също не го открива. В интерес на истината не ми се занимава с външни деинсталатори или други подобни програми. Зная, че е някъде по РС то. Зная, че лесно се премахва. Зная, че нещо ми убягва - елементарно или пък бъркам. Но !!!
  14. @Night_Raven Принципно VobSub-а не ми пречи. Качих го за да изпробвам плейър, който не искаше да показва субтитри. В момента използвам друг плейър с вградени кодеци и VobSub-a вече ми се явява като излишна програма. Целия ми проблем е в изключително малкото дисково пространство и за мен всеки байт е ценен. Иначе е качен като обикновено exe. Лошото може би е, че направих инсталация върху инсталацията в опит да намеря вграден деинсталатор.!?!
×
×
  • Създай ново...