Jump to content

gotinia15

Потребител
  • Брой теми

    7
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

gotinia15's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. За сажаление и тази програма не став. Е нема зн.
  2. Извинявай за тъпите вапрооси но: 1. Как да си направя страница? 2. Какво представлява header и какво е frаme? Благодаря ти все пак за инфото.
  3. Ми хора благодаря за отделеното,но такава програма се оказва че няма за това се отказвам да търся и ще си играя. Благодаря все пак. Изтрийте тамата.
  4. Да правилно си ме разбрал. Линка който аз искам да напиша в програмата и и тя да го посещава не е защитен и може да се посещава постоянно. Но зада можеш да го посещаваш (да го правиш) трабва да си регистриран в bgmafia.com
  5. Виж сега каква е ситуацията: Значи сега искам програма дето примерно да И задам няколко линка и тя да ги повтаря автоматично обаче пролема е, че във bgmafia.com тези линкове са под формата на престъпления а те изчезват след като се направят отново кажете ми кво да правя ??? Aре ако някои знае да напише тука ПЛС че ми трябва спешно. P.S. В bgmafia.com има примерно "Мутра" на която можеш да "Гепи ланеза" когато го направиш ти дава "точки".И тва "Гепи ланеза" си има линк искам Програма на която като и ваведа линка за "Гепи ланеза" програмата да го повтаря. По ясно от тва не мога да го обясня.
×
×
  • Създай ново...