Jump to content

oxygen

Потребител
  • Брой теми

    11
  • Регистрация

  • Последно посещение

oxygen's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. това ми изглежда нещо като нигерийската измама - ще ти дадем много пари ама първо ти ни дай малко да си покрием разходите по превеждането на парите
  2. Ползвам я от година и половина и съм много доволен от нея.
  3. Trojan hunter може да ти помогне. Имай предвид само, че понякога дава фалшиви тревоги. Dr. Web Cure It също не е за пренебрегване.
  4. Пробвай с Dr. Web Cure It. Хубавото е, че е руска програма и не изисква инсталация. Освен това е преведена на български език.
  5. Сканирай с Dr. Web Cure It. Сложи си и Autoruns на Microsoft. С тази програмка ще видиш какво се зарежда с компютъра ти и можеш да му попречиш да се зарежда за вбъдеще. опитай да сканираш под safe mode. Хвърли един поглед и на статията Премахване на вируси от заразен компютър
  6. Вирусите под карантина са обезвредени. Не би трябвало да представляват заплаха.
  7. Днес много семейства имат компютър вкъщи и той е свързан с Интернет. Децата си играят на компютъра, чатат с приятели, разглеждат сайтове. Това води до определени рискове и доста родители се питат как точно да постъпят. Не може просто да забраниш на едно дете да ползва компютъра, защото то ще намери други начини - интернет клубове има навсякъде. Съществуват специализирани сайтове за такива проблеми. Колекция от тях ще намерите в раздела Как да защитим децата си на сайта VirusDefence.org. Струва си да ги разгледате, защото са направени доста професионално. Някои от сайтовете са ориентирани само към деца.
  8. ако флашките имаха защити срещу запис като дискетите нямаше да ги има теи проблеми. Може да измислят решение скоро. Видях, че Mcafee предлагат специален софтуер за защита на флашката "само" за 20-тина долара. При такава цена мисля да се въздържа.
  9. може да сканираш от време на време с drweb cureit. Може да открие още някой вирус . Не ползвай интернет експлорър. Сложи сафари или файърфокс. Също така сваляй по-малко пиратски софтуер.
  10. http://www.virusdefence.org/Kak_da_se_pred...vane_page1.html В посочения сайт ще намерите доста полезна информация как да предпазите компютъра си от зловреден код. Препоръчвам ви да хвърлите едно око.
×
×
  • Създай ново...