Jump to content

b0nb0n4ence

Потребител
  • Брой теми

    19
  • Регистрация

  • Последно посещение

b0nb0n4ence's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Хей, здравейте! Не мога да слушам радио онлайн нито през winamp, нито през програма за радио. Като се опитам да включа даденото изтеглено радио, започва да премигва самото наименование и да не се пуска. Някакви съвети ?
  2. Добро утро! Избрах Авира, сканирах и уж не намери нищо. А System Restore не се е активирало само
  3. Амииии ето го файла. Онова за Clean up ми излезе само един прозорец сигурна ли съм, натиснах ДА и това беше, а функцията не е спряна вечеaswMBR2.txt
  4. О, да, всичко е по-бързо, мисленето му и дори отварянето на интернет страниците става мигновенно, много съм благодарна. После ако може да ми кажете кои програми да изтрия и как, също така каква антивирусна да сложа, тази Аваст, която в момента тегля ли? И дали ще връщаме някои настройки на компютъра?
  5. С първата програмка ми излезе само 1 вирус, с ESET ми излязоха 49, но след сканирането натиснах Finish, не знам трябваше ли от някое по-специално място да ги изтрия? Готова съм за следващата стъпка
  6. Е пиша тук за помощ, а не да ми се карате. Все пак не съм компютърен специалист за да разбирам вашата терминология или да се досещам, че е нужно рестартиране на компютъра. Иначе се получи.
  7. Скрипта е поставен в Notepad под името DisableSR.reg и е на десктопа но за съжаление при десен бутон, свойства на Моя компютър не ми излиза отново System Restore. А и не мога да изтегля ESET-докато ми излезе прозореца за теглене Запис на файл/Отказ мигновенно се е скрил.
×
×
  • Създай ново...