Jump to content

XP SOFT

Потребител
  • Брой теми

    16
  • Регистрация

  • Последно посещение

XP SOFT's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Значи какъв ми е проблема исках да пусна възстъновяване на системата но ми излезе бял екран във рамка отидох до промяна на акаунти но и там като натиснах ми излезе бял екран със рамка и след това реших да пусна виндовс медия плеър но не реягира деинсталирах виндовс медия плеър и пак си я инсталирах но не ще да се пусне като се помъчих да я пусна със изпълни като ми се изписа със кой потребителски акаунт искате да я пуснете и пак не ще и като влезя във браузъра и натисна на някой оннлайн тв става екранчето бяло там където трябва да има картиняа а се чува само звук.Много ви моля ако знаете как да оправя тези проблеми пишете. Sistema microsoft windows xp professional versia 2002 komputer inel pentium 3 processor 448 mxц 256 mb ram
  2. Благодаря за отговора ще мина на тази версия да я пробвам.
  3. Добре ще се вслушам във съвета ти .А да попитам коя антивирусна програма със български или руски интерфейс подхожда на слаб компютър . Пропуснах да вмъкна че във момента съм със новата безплатна версия на аваст.
  4. Исках да кажа че сложих класическия стил на системата.Значи преди време го бях трансформирал във изглед win 7 но после деинсталирах програмата и си оставих ХП изгледа .За преинсталация към 98 също съм си мислил но все по малко програми се намират вече за 98.Мислех си и все още си мисля дали да не го преинсталирам към IBUNTI на LINOKS чувал съм че програмата е безплатна лека и има български .
  5. WinXP Manager v5.1.2 Това е точното наименование на програмата жестока е самоче за съжаление няма Български или Руски а толкова време се рових във интернет но нищо.
  6. Благодаря много ще ми върши работа. Бих искал да попитам дали има превод на български или руски за програмата WINXP MANAJER
  7. Здравей ето ти един линк откадето що годе ще предобиеш представа как се работи със програмата.http://www.youtube.com/watch?v=CYILvLkop4o
  8. Здравейте ако някой ми каже от къде мога да си намеря български интерфейс з NERO 7 ESSENTIALS ще съм му много благодарен.
  9. Препоръчайте ми някоя безплатна хубава програма за гледане на телевизия но да има много български канали . Има много програми преглеждал съм много но не ми допаднаха като за моят вкус .А и имат малко бг канали.
  10. Здравей ще ти препоръчам безплатната версия на АВАСТ антивирус от 4 години съм със нея и нямам проблем като си имаш на представа че компа ми е слаб и ми върши чудна работа само във настройките съм си оставил за автоматично обновяване на вирусни дефиниции апък за автоматично обновяване на програмата съм сложил на ръчно.Има и български интерфейс и наистена не товари системата . Може да ползваш възстановяване на системата към по задна дата тоест ако си спомняш кога ти сие зареждал сайта върни системата към тази дата после пусни антивирусна за препоръчване аваст и сканирай за вируси ако има вируси ги сложи под карантина и ако не си сигорен не ги изтривай от карантината защото може някоя програма или нещщо друго да не фонкционира.Успех
  11. Значи става въпрос за настолен компютър intelpentium 3 procesor 448 мхц 256 mb ram Миналият ден ги проверих със безплатната версия на аваст антивирус но не откри нищо и със malvarebutes проверих но пак нищо не откри .Свободното пространство на диска е 4,29 Май ще се окаже че имам много пуснати стартиращи програми със старта на системата.Ще оставя само важните пък да видя как щее Пооправи се сега ми зарежда за 5 минути а и програмката WINXP MANAGER свърши работа . Е за стар комп е добре .Благодаря на всички че се ввключихте във темата ми.
  12. Бавно зарежда и бавно изключва . Пробвах като изключих ненужните стартиращи програми и сложих стандартният изглед но пак върви бавно. Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете по проблема .MIKROSOFT WINDOWS XP PROFESIONAL VERSIA 2002 service pack 3 . Проблемът подробно : Включвам системата зарежда бавно за около 8 минути и изключва бавно това е .Благодаря предварително за помоща.
  13. Имам проблем със зареждането на системата при ХП .Много бавно зарежда .
×
×
  • Създай ново...