Jump to content

Stavrev

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

Stavrev's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Еми писна ми да се занимавам с тая флашка и накрая я отворих и минах по крачетата на интеграла с отвирка и се оправи Сега варви пез никав проблем :D
  2. С компиутара всичко е наред защото скоро си го преинстаирахи няма проблеми.проблема е в флашката и когато пусна да се форматира от ФАТ32 кам друга система ми дажа грешка и неможе.
  3. Здравейте.Проблема ми е там че имам флашка 8гб жаж формат FAT32 и когато искасм да кача филм незажисимо колко е размера му когато изкарам флашката,разбирасе безопасно както попринцип трябва да е,всичко е наред но когато я включа отново в компиутара или ДВД,ТВ фаиложете ги няма.Конвертирал сам я до NTFS но пак сасщия проблем,единствено записва МП3 и снимки. Ако може ли някои да ми помогне с този проблем....
  4. DVD имам,но телевизора има USB перез което сам гледал доста пати филми.Видяло се е че с 20-30 мин няма да стане това вграждане,затова ми препорачайте програма която когато вградя субтитрите дане ми ги изкарва като иероглифи когато пусна след конвертирането филма,защото тази Any Video Converter точно това прави.
  5. Тази нещто не ми варши работа.Мене ми трябва за да вграждам субтитри във филм за да го гледам на LCD 40'
  6. Здравейте.Тарся програма за вграждане на субтитри която да е лесна за употреба. Изпробвах AVI ReComp но иска много чакане(повече от 2 часа). Надявам се да ми помогнете.
×
×
  • Създай ново...