Прехвърляне към съдържание


Wasich

Регистриран на: 16 Jul 2011
Извън линия Активен: 20 Feb 2012 11:05

Започнати от мен теми

Проблем със 'заспиването' на лаптопа

18 February 2012 - 16:42

Значи, когато си оставя лаптопа 5-10 минути без да го барам, той така да се каже 'заспива' и след това не мога да го включа, освен ако не задържа копчето за изключване, за да се изключи и после отново да го включа.Пък и като спирам да работя с него, го затварям и после, когато го отворя става същия проблем, както при оставянето за 5-10 минути.Натискам някои копчета, от които има вероятност да се включи, но не...И отново трябва да го изключа, за да се оправи.
А отдолу лампичката си свети, че лаптопът е включен.Някакви идеи?

Въпрос за видео карта на лаптоп

15 February 2012 - 19:30

Здравейте! Значи искам да видя каква ми е видео картата на лаптопа, но какво ли не правих и никъде не ми пише...Еверест свалях какво ли не...Няма и няма...Системната информация - отново няма информация за видео картата.Лаптопът е купен от Гърция и е с Windows 7 Starter.Попринцип да си видиш видео картата е най-елементарното нещо, но или аз не съм загрял с тоя лаптоп или наистина не пише каква е видео картата, което е невъзможно май? Е, ако някой може да помогне , да пише . :)

Език на лаптоп

13 February 2012 - 21:58

Значи докараха ми едно лаптопче, което е закупено от Гърция и има гръцко меню, с което не мога да се ориентирам много...Та питах се дали има някъв пакет ли не знам какво, което да смени езика на български или английски.
П.С.Направил съм всичко на български от регионалните настройки там какви бяха, но не помага, обаче може да съм объркал нещо..може да дадете някой начин, ако има решение от там.

Проблем със звука

15 September 2011 - 15:10

Здравейте . Значи откакто преинсталирах компа (преди 6-7 месеца) го имам тоя проблем и ми писна вече от него, та реших да пиша тук, за да помогнете. :)
Значи инсталирах драйвери за звука, но когато слушам музика и при баса на песните пращи...От драйверите ли е какво е? Аудиото ми е Vinyl AC'97 Audio (WMV) Мисля, че това в скобите не трябва да го има, но го има незнам...

РАМ памет

25 July 2011 - 17:10

Здравейте! Искам да си купя РАМ памет, но не съм запознат въобще...Каква трябва да е, колко трябва да е и т.н.Та, ако можете да ми помогнете ще съм ви благодарен много :) Ето 2 снимчици, който мисля, че ще помогнат...

http://prikachi.com/...13/3611913Q.jpg
http://prikachi.com/...14/3611914s.jpg

Ако трябва инфо и за процесора, кажете..