Прехвърляне към съдържание


Wasich

Регистриран на: 16 Jul 2011
Извън линия Активен: 20 Feb 2012 11:05

Мои коментари

В тема: Проблем със 'заспиването' на лаптопа

18 February 2012 - 23:34

@Wasich,
В случай, че коментарът на потребител diskata не ти е помогнал достатъчно и операционната ти система е Windows 7, влез в менюто Старт-----> Control Panel-----> System and Security-----> Power Options и си направи настройки по твое желание. В случай, че си с различен от български интерфейс и изпитваш затруднения, използвай преводач или изтегли българския езиков пакет (чрез Windows Update), в случай, че си с Ultimate/Enterprise версия.
P.S. В случай, че проблемът се реши по-този начин, тази тема няма да е за този раздел, а вероятно за "Проблеми и дискусии, свързани с операционни системи".

Еми барах някви насторойки там в power options, но не стана нищо...А не съм с уин 7, а ХР :)

В тема: Въпрос за видео карта на лаптоп

16 February 2012 - 22:56

От сайта на Dell - http://www.dell.com/...roductSelection
На долната страна на компютъра около серийния номер е написан и т.нар. ServiceTAG - просто се въвежда на горепосочения сайт и излизат точните драйвери за вашия модел.
п.п.
Само да питам - за какво са ти драйвери и няма ли инсталирани вече, щом нетбука е дошъл с предварително инсталирана операционна система?


Като избера лаптопа и модела му, нещата, които излизат отдолу най-новите ли са или са старички ? Предполагам, че са или греша ? Защото ми трябват най-новите драйвери, разбира се...
П.П Еми, когато натисна десен бутон на десктопа и като се отвори менюто, по принцип трябва да има да избера настройки за видео картата, но нямаше, а сега инсталирах едни и се появиха 2 опции, които като ги натисна и направо ми отваря настройките за видео картата.

В тема: Въпрос за видео карта на лаптоп

15 February 2012 - 22:29

А да знаете откъде да намеря драйвъри за нея?
П.С. Много благодаря за разгадаването на картата!

В тема: Въпрос за видео карта на лаптоп

15 February 2012 - 21:38

Intel GMA 3150

Какво е това?

В тема: Въпрос за видео карта на лаптоп

15 February 2012 - 20:03

Известен ли е моделът на самия лаптоп?

Dell Inspiron 1018