Jump to content

Wasich

Потребител
  • Брой теми

    30
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Wasich's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Еми барах някви насторойки там в power options, но не стана нищо...А не съм с уин 7, а ХР
  2. Значи, когато си оставя лаптопа 5-10 минути без да го барам, той така да се каже 'заспива' и след това не мога да го включа, освен ако не задържа копчето за изключване, за да се изключи и после отново да го включа.Пък и като спирам да работя с него, го затварям и после, когато го отворя става същия проблем, както при оставянето за 5-10 минути.Натискам някои копчета, от които има вероятност да се включи, но не...И отново трябва да го изключа, за да се оправи. А отдолу лампичката си свети, че лаптопът е включен.Някакви идеи?
  3. Като избера лаптопа и модела му, нещата, които излизат отдолу най-новите ли са или са старички ? Предполагам, че са или греша ? Защото ми трябват най-новите драйвери, разбира се... П.П Еми, когато натисна десен бутон на десктопа и като се отвори менюто, по принцип трябва да има да избера настройки за видео картата, но нямаше, а сега инсталирах едни и се появиха 2 опции, които като ги натисна и направо ми отваря настройките за видео картата.
  4. А да знаете откъде да намеря драйвъри за нея? П.С. Много благодаря за разгадаването на картата!
  5. Здравейте! Значи искам да видя каква ми е видео картата на лаптопа, но какво ли не правих и никъде не ми пише...Еверест свалях какво ли не...Няма и няма...Системната информация - отново няма информация за видео картата.Лаптопът е купен от Гърция и е с Windows 7 Starter.Попринцип да си видиш видео картата е най-елементарното нещо, но или аз не съм загрял с тоя лаптоп или наистина не пише каква е видео картата, което е невъзможно май? Е, ако някой може да помогне , да пише .
  6. Много благодаря и на двама ви !! Свалих и инсталирах английски пакет, изчаках 20мин., реснах компа и лаптопчето ме зарадва с едно "Welcome" ) П.С. Може да локвате.
  7. А, ако може да ми помогнете за сваляне на английски език ? Щото трябва да добавя език в програмата, но го нямам, а не знам откъде и какво да сваля..
  8. Опа, забравих, извинете. Windows 7 Starter
  9. Значи докараха ми едно лаптопче, което е закупено от Гърция и има гръцко меню, с което не мога да се ориентирам много...Та питах се дали има някъв пакет ли не знам какво, което да смени езика на български или английски. П.С.Направил съм всичко на български от регионалните настройки там какви бяха, но не помага, обаче може да съм объркал нещо..може да дадете някой начин, ако има решение от там.
  10. Настроих първите 2 на половината и стана супер ! Звука не е толкова намален, силен си е , всичко е ОКей ! Благодаря на всички за отделеното време !
  11. Ето 2 снимки : http://prikachi.com/images/417/3832417O.jpg , http://prikachi.com/images/418/3832418X.jpg
  12. Еми по принцип съм виждал какво е еквалайзер, но не знам как да го отворя и как да го "оправя"
  13. Това дето е отдолу дясно в лентата ли? И ако е това какво трябва да проверявам? Всичко е до горе, освен едно...А последните 2 са Mute .
×
×
  • Създай ново...