Jump to content

hanbolo

Потребител
  • Брой теми

    13
  • Регистрация

  • Последно посещение

hanbolo's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ще се радвам някой да се наеме да преведе антивирусната AVG 8.0.Справям се и сега,но ще се радвам да я видя и на Български.
  2. OziExplorer е програма за GPS навигациция и много бих се радвал ако някой се заеме да напише ръководство за работа с нея!))))
  3. Решил съм да си купя смартфон с ОС Windows mobile 6 Pro ,но не знам дали тази ОС има превод на български език.Много ще съм Ви благодарен ако някой ме осветли по въпроса.
  4. Здравейте, ще се радвам ако някой се захване да преведе програмата Weather Watcher-малка програмка ,която показва времето.Официалната страница е на този адрес- http://www.singerscreations.com/.
  5. Много ще се радвам ако някой направи или ми даде линк за работа с Acrobat 8 Pro.Програмата им големи възможности,но трябва,но трябва сериозна подготовка и за това е нужно подробно ръководство.Благодаря предварително)
  6. Реших проблема. Просто инсталирах най-новите драйвери за дъното и всичко се оправи.
  7. Здравейте, инсталирах си Norton Ghost 12,но имам нужда от ръководство за работа с тази програма.Чувал съм ,че може да ме спаси от преинсталация на ОС.Ще се радвам ако някой се заеме сериозно.Благодаря предварително.
  8. Имам ДВД записвачки Lite-ON LH 20A1P и NEC AD7170A.Проблема е следния-и двете записвачки отказват да записват DVD-R и DVD-RW.Пробвах с различни програми като Неро 7.5.9 Ашампо 7, но не става.При нерото изписва невъзможно е да започне"Disk at once",а при Ашампото -Не може да се форматира DVD ,като преди това ми изписва,че диска е ОК.Не знам дали проблема е софтуерен или е от записвачките.Надявам се някой да може да ми помогне!
  9. Здравейте,ще се радвам ако някой се захване да преведе програмата Weather Watcher-малка програмка ,която показва времето.Официалната страница е на този адрес - http://www.singerscreations.com/. Много е готина и ще се радвам да я видя и на БЪЛГАРСКИ.
  10. Пробвах с ABC Amber LIT Converter , но тя конвртира само от lit в друг формат,ако може да ми кажете как става с OpenOffice ще съм Ви много благодарен.
  11. Инсталирах добавката(WordWMR),а също така свалих Reader Works Standart (програма за създаване на eBook, но след конвертирането и отварянето с Microsoft Reader излизат само квадратчета .Дайте съвет. P.S.Свалих и OpenOffice ,но не знам как става с него.
  12. Свалих си Microsoft Reader за четене на електронни книги,но не знам как да конвертирам word в lit ,за да мога да я използувам.Дайте идея.Благодаря предварително.
×
×
  • Създай ново...