Jump to content

небосвод

Потребител
  • Брой теми

    110
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

небосвод's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Италия и САЩ направиха уникален мач. За сега само това успях да гледам. А какво е ставало накрая между Иран и Полша не разбрах съвсем. Иначе аз ще "викам" за Русия и Канада.
  2. Не мога да разбера кога какво дават по бнт от олимпиадата.
  3. И от мен поздравления и благодарности! От тук ще се информирам , като изпусна нещо. И изобщо ми се говори за волейбол. Дано още хора да се върнат и да се появят нови.
  4. Здравейте! О откога не съм влизал във форума! Радвам се, че сте отворили тема за лигата! За съжаление резултатите ни бяха слаби. Добре , че в някои мачове показахме все пак игра.
  5. И мен ми емъчно, че така се получи! Много ми се иска да отбележа стабилната и комплексна игра на Пенчев във мачовете които гледах.
  6. И аз не мисля, че ни трябва Казийски. Миналата година поне, липсата му не се усещаше. А сега какво да си говорим, нека се обиграват младите. И дано повечето да ги вземат в класни отбори за да надграждат.
  7. Желая ви приятно гледане! И стискам палци! За съжаление и днес и в неделя съм втора смяна и няма да мога даже по тв да го гледам. Ще ми звънят по телефона за хода на мача!
  8. Браво на момчетата! Вече 40 минути търся запис на мача! Някой знае ли къде мога да го изгледам?
  9. И аз стискам палци, Плачи да намери решение! Лесно е да си фен когато побеждават. Истинските привърженици си личат в тежките моменти!
  10. И аз харесах как играха и се бориха!
  11. Малко ми е мъчно за момчетата! Мисля ,че с американците не играхме лошо. а снощи си бях на село и... нямахме ток , точно по време на мача. Е , тази година ще пропуснем финалите. Но вярвам че момчетата ще се вдигнат и ще играят. IVAN, благодаря за снимките!
  12. IVAN, привет! Ще отвориш ли нова тема за Лига 2014!?
  13. Отговарям малко по-късно , просто нямах достъп до компютър. Първо искам да кажа че с повечето места в съобщението си в които правиш анализи съм съгласен. Второ не става въпрос за оптимизъм , а за обич и гордост. Аз обичам българския национален отбор по волейбол и се гордея( а не като теб - срамувам) с момчетата. Изброй ми поне едно нещо в което последните 15-20 сме винаги в топ10 в света!!! И макар да гледам и футбол, смтам за изключително несправедливо мързеливи, невсеотдайни, недисциплинирани футболисти да получават колкото лъвовете в национала. Не, един и същи сме гледали Аз бях писал, че сигурно ще си доволен само ако бием всички наред с по 3 на 0 . С критиките към Алексиев не съм съвсем съгласен само. Като оценка за играта му в този мач - да, но като полезност за отбора - не. Иначе любимец ми остава Теодор Салпаров, мисля че имаше много голяма роля в поддържането на духа в отбора. Впечатление ми направиха и думите на Георги Братоев днес пред Гонг, че найден Найденов помага много за настроението и сплотеността в отбора.
  14. keba, явно аз гледам различни мачове Мъчно ми е , но се гордея с нашите момчета!!!
×
×
  • Създай ново...