Jump to content

prairie

Потребител
  • Брой теми

    33
  • Регистрация

  • Последно посещение

prairie's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Май съвсем се оплетох ... в папката, която искам да запиша всички файлове завършват на .mp3. Ако пиша глупости, не ми отговаряйте.
  2. Аз установих, че има още такива песни в папката. И не знам какво точно правех по Nero, но ми излезе The selected WMA file(s) are protected and cannot be processed. Май няма да стане.
  3. Да. С ImgBurn са две. С Nero са тези двете и още две. А ако се слушат от компютъра, всички тръгват нормално.
  4. Здравейте отново! Въпросът ми сигурно не е за тук, но не намерих по-подходяща тема. Опитвам се да запиша cd с музика. На 2 от песните на диска обаче ImgBurn блокира / Not Responding /, когато се опитам да ги добавя за запис. Пробвах и с Nero. При добавянето на същите две песни и още 2 изписва The following file cannot be acessed from the specified path: C:/ Documents and Settings ...... .mp3. Пробвах да ги запиша и като обикновени файлове - също не може. А когато ги пускам на компютъра, песните тръгват и си вървят съвсем нормално. Въпросът ми е може ли все пак по някакъв начин да ги запиша, защото с останалите песни в папката няма проблем?
  5. Здравейте! Искам да запиша ISO файл на DVD диск. Към него в папката обаче има и MDS файл. Може ли някой да ми обясни какво да го правя него? Съжалявам ако е описано по-горе и не съм го разбрала.
  6. Благодаря за бързия отговор! Настройките като за DVD филм ли са? / питам, защото в момента нямам файла и не мога да видя как изглежда цялата работа /
  7. Зравейте, прочетох темата и тъй като не намерих нищо свързано с моя въпрос, вероятно е глупав , но все пак: Ако имаме филм във файл .iso, можем ли да го запишем направо на dvd диск така че да се гледа на домашен dvd player. Четох за нещо с Daemon tools, но ми изглежда сложно и няма да успея да го направя, затова искам ако има възможност направо да го запиша. Благодаря предварително!
  8. Здравейте! Може ли някой да обясни дали 2 DVD филма могат да се запишат на 1 DVD диск, и ако може на кратко да обясни как. Много благодаря предварително.
  9. А ако се образуват 2 папки - DVD и DVDShrinked и искам да запиша филма на диск, коя от двете записвам... защото имат само малка разлика в размера, а като ги пусна ми изглеждат еднакви? А защо тоя път са станали 2 папки не знам
  10. Аз искам да ги запиша като flv, без да ги конвертирам, но се чудех дали се записват както се записва avi файл или по някакъв друг начин... / имам предвид настройките на NERO-то/
  11. Здравейте, може ли някой накратко да обясни как се записват flv файлове с Nero... ако изобщо може
×
×
  • Създай ново...