Jump to content

unbeliv

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

unbeliv's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Според теб какво захранване би свършило работа, понеже не съм много наясно ? В момента съм с 300в чиифтек.
  2. Не съм много сигурен как точно да определя захранващите напрежения на компонентите. Ето това ако помага ... стойностите на -12 и - 5 постоянно се сменят с по 1 нагоре и 1 надолу ~~
  3. Здравейте отново след като цяла седмица всичко беше ок, днес отново започна да забива .... направих тест с Memtest86+, оставих я да работи 7 часа и нямаш грешки. Дали има нужда да пускам и друга програма за тест на рам?
  4. След като преинсталирах windows-a и смених захранването не е забивал. Ако пак се случи ще пусна тестове. Благодаря все пак!
  5. може би забравих да споделя другите устройства:процесор- Amd athlon 2000+ ;дъно- gigabyte GA-7VA-C ; захранване - LC-A250ATx
  6. Здравейте! На кратко какво стана --- компа ми е стар и дълго време не съм сменял нищо по него и не е имало проблем, преди седмица смених видео карта geforce mx 128mb s geforce 7600gs 256mb и добавих 1 плочка рам 1гб към моята 768, тези части взех от друг комп, който съм ползвал преди това и всичко с него беше наред. И така с тези "нови" части всичко си вървеше нормално 2-3 дни, но изведнъж докато играех една игра просто компа си заби, без да мога да мърдам мишка, без да мога да натискам клавиши, единственото решение беше рестарт. След този случай реших, че може рамта да прави проблем, понеже новата плочка беше друга марка(незнам защо го реших това) и просто махнах старите две плочки, като оставих само "новата" плочка от 1 гб, която както казах съм ползвал на друг комп и не е имало проблем, но уви въпросното забиване продължи да се случва и на следващия ден и така от тогава това се случва всеки ден по 1-2 пъти. Сложил съм всички необходими драйвери(който открих с програмата DriverGenius), проверявах температурата с еверест и не забелязах нищо странно.Утре ще преинсталирам windowsa (xp sp3), но понеже не вярвам проблема да е там пиша тук ... Някой има ли идея дали може да е от видео картата ? От рамта не виждам причина да е ? Дали проблема е нито във видеото, нито в рамта, а просто съвпадение, че когато съм ги сложил това се случи?
×
×
  • Създай ново...