Jump to content

avatar1989

Потребител
  • Брой теми

    158
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

avatar1989's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравей.Благодаря за отговора.Изходящата мощност на телефона е 2Vrms.
  2. Здравейте.Става дума за слушалки beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm. Ще може ли телефон Asus ROG Phone 5 да захрани тези слушалки. Телефона има DAC ESS Sabre ES9280AC Pro Quad DAC.
  3. Здравейте.Имам лаптоп HP Omen 15 модел 15-ce013nu от 2018г. Windows 10 Home всички актуализации инсталирани.Windows-а си дойде инсталиран с лаптопа и никога не е преинсталиран.Ползва се основно за игри.На него няма нито пиратски софтуер ни пиратски игри.Вчера за първи път ми даде този син екран - и то три пъти в рамките на деня.Четох из интернет че може да е дефектен процесор, но той никога не е прегрявал.За всеки случай вчера го отворих,почистих но след около час пак излезе такъв екран.Обнових Bios-а,драйвърите на чипсета и фърмуера на SSD-то.засега днес не се е появявал.Качвам снимки от Blue Screen View.Тествам със стрес теста на Aida64 за около половин час на батерия, докато течеше теста нямаше проблем веднага след като го спрях крашна.Пусках Intel Diagnostic tool 64bit мина без проблем няколко пъти, пусках вградената UEFI диагностика на HP, всички тестове минаха без проблем.Пусках Crystal Disk Info - и SSDто и HDDто нямат проблем.Забелязах че и трите пъти когато крашна беше на батерия.От известно време софтуера на HP репортва че с батерията има проблем.Възможно ли е да е от нея?
  4. Добре.Благодаря за инфомацията Ще потърся магазин в който да пробвам HD599.
  5. Значение за избора на усилвател/DAC и слушалки
  6. HD599 ми харесват. Имам няколко въпроса. Разглеждах доста модели и забелязах че някой са маркирани с "Hi-Res Audio".Доколкото разбрах означава че могат да възпроизвеждат звук в повече честоти.Има ли някакъв смисъл или е само маркетинг.Забравих да спомена - слушам само рипове във FLAC формат ако има значение.Друго - забелязах някои скъпи модели със активна шумоизолация.Отново - има ли смисъл?
  7. Ще се използват за музика.Само вкъщи. Слушам основно - Evanescence, Disturbed, Linkin Park, Within Temptation, Skillet. Не е проблем да са отворен тип.Слушам по няколко часа всеки ден (средно 5 часа на ден).
  8. Ок благодаря. K5 ми харесва и мисля че се спрях на него. Втори въпрос. Така и така ще влагам в аудио хардуер поне да си взема и качествени слушалки. Гледах ревюта и много ми харесват Sennheiser HD 660S но са доста скъпички. Ще може ли да ми препоръчаш качествен модел.Примерно до 500лв.
  9. Здравей. Така слушалки HP OMEN SteelSeries HeadsetMarshall Mode EQPioneer SE-MJ512Нямам ограничения за магазини. Бюджет - 300лв
  10. Здравейте. Реших да си взема усилвател за слушалки (DAC), обаче не съм сигурен на кой да се спра. Засега ми харесва FiiO Q1MKII. Моля даите мнения
  11. Дава ми грешка.Прикачвам скрийншот.
  12. Здравейте. Проблемът е следният - старият ми служебен компютър е с WinXP, новият - с Win 10 ver.1809.Ползвам програмите от старият които са несъвместими с Win10 със RDC.Шернал съм целият диск D от XPто, но не мога да го "видя" от десетката.Пробвах какви ли не начини - не става.В същата мрежа има лаптоп със Win7, с него няма проблем вижда споделеното без проблеми.
  13. Здравейте.Имам нов въпрос относно същият лаптоп.Тъй като забелязах че рам модулуте в него са два, но различна марка искам да ги сменя с два еднакви които имам.Но въпросът ми е следният - модулите в него са DDR3 а аз имам DDR3L.Има ли някаква генерална несъвместимост или ще стане?
  14. Получих платката от горепосочения от мен сайт.Смених я.Засега няма абсолютно никакви проблеми
×
×
  • Създай ново...