Jump to content

karstov

Потребител
  • Брой теми

    10
  • Регистрация

  • Последно посещение

karstov's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря,Crio.Мисля че ще стане.А може само да си мисля.Би ли ми препоръчал книга за нужният език.Благодаря. Забравих да попитам.Видях къде се сменя картинката.Би ли ми обяснил как се слага картинка която е в кореновата папка?Коренова на сайта.Благодаря. Благодаря Crio.Разбрах как става.Хиляди благодярности.
  2. Благодаря,Crio.Би ли ми обяснил къде се слага този код?Благодаря предварително.
  3. Здравейте.От известно време се опитвам да правя сайт.Някои неща ми се отдават,някои-не.Искам да попитам мога ли с Dreamweaver да направя така,че като се сложи курсора върху текст да излиза снимка?Този ефект постига ли се с тази програма?Благодаря предварително.
  4. Работата беше в това че след като сложих принтер,бях дал да се сподели в мрежата на Microsoft(поне така го разбрах).Проблема го реших така:контролен панел/мрежови връзки/десен бутон на локални връзки.На показалия се прозорец махнах отметките на всички показани опции.Съжалявам за смешното обяснение.Толкова разбирам.
  5. Ами ползвам Windows.Оправих нещата.Заради това че сложих принтер са се обаркали нещата.Благодаря Ви.
  6. Преди време трябваше да направя връзка с един лаптоп.Всичко мина добре.Прехварлих нужната информация,но при повторното свързване към интернет долу в трея се появи още една икона.Същата като тази за съществуваща връзка(две компютърчета)само че има знак за внимание(жълт триъгълник с удивителен знак).Като сложа курсора върху иконата излиза надпис че връзката е ограничена.И наистина-ужасно е бавна.Моля помогнете.Как да махна това ограничение.Наи-добре е иконата изобщо да я няма.Благодаря Ви предварително.
  7. Марката е:LG GSA-4163BНяколко такива диска имам.Различни марки са.В началото всички вървеха нормално.
  8. Здравейте.Получих проблем с dvd-то.Всичко си работи но не чете някои дискове които са записвани на същата записвачка.Преди около 3 месеца за последно отварях този диск.Нямаше никакви проблеми.Дайте съвет какво да правя.Благодаря предварително.
  9. Здравейте и от мен.Аз бях в същото положение.Исках да правя сайт,но не знаех какво.Не претендирам да съм добър в дизайна.Вижте какво направих: http://pzhistory.narod.ru
×
×
  • Създай ново...