Jump to content

miroslavm

Потребител
  • Брой теми

    22
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

miroslavm's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Аз мисля,че ти сам си си отговорил на въпроса.Инсталирай си нов уиндоус и драйвърите от сайта на HP за твоя модел.
  2. Говоря за същото като нейното.Получих съобщение ,че продавача от eBay ми беше върнал парите но ги нямаше нито в Пейпал(защото не съм с бизнес акаунт) нито в картата, банката ги беше блокирала когато той ги е върнал.Аз трябваше да удостоверя пред ДСК ,че наистина съм му плащал на него ,с фактурата от Пейпал.Тогава банката ги отблокира и ми се появиха в картата.Картата е дебитна виртуална виза,и не съм плащал за никакви гяволъци,както и не съм правил такива.
  3. Здравей.И при мен се получаваше така,когато някой ми връщаше пари.С personal account в Пейпал съм,картата ми е виртуална виза на ДСК (не знам при другите банки как е).Звъннах на call center-а и от там ми казаха ,че банката блокира превода заради някаква си защита или нещо такова,и трябва да им изпратя на имейла документ, с който да удостоверя плащането.След половин час парите ми бяха в картата.
  4. Скоро регистрирах същата дебитна карта на ДСК и стана.Не знам дали банката от която е картата,е от значение.Нали знаеш че трябва да имаш най-малко 1,5 евро в картата,което Paypal ти го вземат.После от извлечението на банката,трябва да видиш там където си направил транзакцията към paypal,има един четерицифрен код .След като си влезеш в акаунта вкарваш тоя код за да докажеш че тая карта е твоя,и те ти връщат еврото.За тоя код се чака няколко дни.
  5. Най-добре е при покупка на лаптоп да се спазарите с продавача да ви свали 200лв от цената и да си вземе батерията.Да му кажете ,че и без това не ви трябва ,и нямате място в хладилника да я съхранявате 7/8 години(то през това време и хладилника ви може да изгори).Същото е и с автомобилите,купуваш си ново БМВ ,сваляш си гумите с летите джанти и си ги държиш в мазето чисто новички,слагаш едни втора употреба и си караш.След няколко години ги вадиш от мазето и ги изхвърляш защото вече са пластмасови и не стават за нищо.Моят Асус е на 4 години батерията никога не е вадена от него,работи по 10-на часа всеки ден,постоянно включен в зарядното,като падне под 95% започва да се зарежда,през другото време ми изписва "Включен в захранване,не се зарежда".Не знам какво толкова си губите времето с тия батерии,хората са измислили как да се съхраняват докато са на лаптопа.Веднъж в месеца разреждам батерията до край,чел съм че е най добре да се разрежда под safe mode защото тогава са изключени всички енерго спестяващи настройки на захранването и батерията се разрежда напълно.В момента държи над час при ровене в интернет,пуснат скайп и т.н.т. Като нова държеше 2 часа и нещо.
  6. Ами общо взето тая информация http://www.sravni.bg...rer--transcend/
  7. А бутона за включване на wifi отстрани на лаптопа пусна ли го ?
  8. И при мен незнайно защо (може би с обновяването на мозилата)тая опция за подпрозорците изчезна,с Win7 съм.По начинът описан горе се получи и опцията се появи отново в настройките.
  9. Свери си часовникът на компютъра(ако не е сверен),и си изчисти кеша на браузъра.
  10. Аз бих ти препоръчал това http://www.laptop.bg/laptops-lenovo-Thinkpad_Edge_E530-lenovo_thinkpad_edge_e530_NZQ5WBM ,тази серия на Lenovo e много здрава,само нека някой по запознат да каже с вградена интелска ,или външна nvidia е по добре. Другият е този http://www.laptop.bg/laptops-samsung-NP300E5X-samsung_np300e5x_withSSD ,малко над бюджета,но пък със ssd диск .Абе все пак всичко е въпрос на вкус,аз бих заложил на леновото.Успех в покупката
  11. Ако искаш пробвай с тая програмка за намиране на драйвери http://www.drivernavigator.com/ много е малка,като намери драйвери си инсталирай този за принтера
  12. С тоя Revo Uninstaller брах толкова ядове преди време при деинсталирането на една програма,че накрая се наложи да преинсталирам уиндоуса.И от тогава спрях да се занимавам с деинсталатори,оптимизиращи програми и тем подобни,освен с уиндоуските.
  13. От сайта на Тошиба http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/bg/generic/SUPPORT_PORTAL/ в дясно от трите падащи менюта си избери твоят модел и операционна система.Sound driver е на Yamaha .
  14. Здравейте.Искам да използвам темата ,и да питам.Трябва ли след като настроя рутера,да вкарам същите DNS-настройки и във WLAN на лаптопа,или там се оставя на "автоматично" ,със статично IP съм.Защото ми се струва че след като ги вкарам интернета ми става по бърз.Но може и да си внушавам
  15. Синхронизирай си часовника с интернет,и виж дали ще се оправи.
×
×
  • Създай ново...