Jump to content

bafi

Потребител
  • Брой теми

    40
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

bafi's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Репутация в общността

  1. След инсталирането на Sony Firmware Extension Parser Device и Sony Shared Library, всичко се оправи и работи както трябва ! SWASTICA, благодаря много !!!
  2. Не, не дава никаква грешка. В края на инсталирането на драйвъра си изписва successful instal, но "бързите клавиши" така и не тръгват. Аз съм с 64 битов winodws, така че няма проблем за това. Сега ще ги изтегля и инсталирам и ще пиша дали е станало.
  3. Здравейте ! Преди 2 дни се сдобих със Sony Vaio и по точно - SVE1511B1EW . Оригинално лаптопа беше с инсталиран Windows 7 - Home Premium(наблъскан с всякакви излишни за мен програми и приложения на Sony и Vаio) и реших да го сменя с Ultimate, след инсталирането му възникна и моят проблем, за който моля да ми помогнете, а именно - не мога да подкарам драйвъра за HotKey (бързи клавиши), преинсталирах windows-a втори път, самият драйвър няколко пъти, но не става и това е. Всички драйвъри съм телил от тук , като от пълния списък от сайта, не съм инсталирал следните драйвъри - Realtek Ethernet Driver; Ethernet Driver; Intel HD Graphic Driver(той не ми трябва, тей като съм с друга видеокарта); Sony Firmware Extension Parser Device; Sony Shared Lybrari; WiFi Direct Support и VАIO Location Utility. П.С. Понеже ми се налага да ходя и до сервиз, поради проблем с батерията, искам да попитам, дали ще ми направят проблем относно гаранцията, заради това че съм сменил windows-a ?http://alfa.kachi-snimka.info/images/jdv1345333739l.jpg
  4. Благодара много на Tihichko за помощта,с негова намеса всичко се оправи.Поздрави
  5. Закупих от Технополис днес следния лаптоп - Hewlett Packard 6730s. Лаптопа е без О.С. и без никакви драйвъри.При опит да му инсталирам Win XP Pro SP3 ми излезе син екран със следни надпис - STOP: 0x0000007B,поразрових се малко из нета и намерих няколко теми с подобни проблеми и пишеше че това е защото няма SATA драъвъри.Дръпнах друг windows със Sata драйвъри но пак същия проблем.Отметхан от настройките на BIOS-a IDE опитах пак и О.С. се инсталира.Но след това друг проблем влизам в My Computer и там има само Local Disk © който е 5 ГБ. (от HDD 320GB)На какво може да се дължат тези проблеми и как бих могъл да ги отстраня???
  6. Смених компонентите с тези който ме посъветва l.kanelov и конфигурацията излезе 902 лв.с друга кутия,зашото нямаха нито една от тези двете.
  7. A ако направя тези промени,ще се вместа ли в хонорара-800лв.
  8. Здравейте.Искам да ми препоръчата компютърна конфигурация.Компютърът ще се използва предимно за игри.Бюджетът ми е 800лева.Очаквам предложения??? Препоръчаха ми следната конфигурация: MB:ASUS P5KRL-C/G31/LGA775 CPU:C2DUO E5200/2.5G/800/2M BOX RAM:KINGSTUN 4GB/DDR2/800Mz HDD:HITACHI 500GB/SATA2/16MB VGA:SAPHIRE HD3850 512MB/GDDR3 BULK CASE:FOXCONN 3GTLA-436/420W PFC DVD/RW:LG GH22NP20 BLACK Тази добра ли е или да се смени някой компонент ???
  9. Аз искам да попитам,защо след инсталирането на SP 3 повечето ми теми за win-a се прецакаха и може ли да се оправят някак?
  10. Много хубав плеър,аз лично го използвам отдавна и съм много доволен.Засега не ми е правил проблем с четенето на каквито и да е видео формати.
  11. Браво на Night_Raven за статията.Аз използвам плеъра от няколко месеца и моето мнение е,че е страхотен,мн удобен и лесен за работа с големи възможности.
  12. Еми не е чак 39мб,ама то зависи и до каде е А за торентите,не съм на този принцип
  13. При мен пооправиха малко нета и ето сега как е http://img.zarta.org/images/YVE20276.png
×
×
  • Създай ново...