Jump to content

baruk

Потребител
  • Брой теми

    19
  • Регистрация

  • Последно посещение

baruk's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Климатикът ми е Osaka CH 12-JV,със светодиодна индикация за температура.Тази зима външното тяло започна да се обледенява/предните няколко години нямаше такъв проблем/.Климатикът е купен през 03.2004г. Най учтиво моля за съвет,и ако е възможно за някаква схема.Благодаря на всички,предварително.
  2. Много се извинявам,ако отварям тази тема на където трябва.Неуспях да се орентирам в кой подфорум да я публикувам. Накратко:Търся субтитри за филма ”Трамвай желаниие”/avi.-формат/ Отново се извинявам,ако съм объркал подфорума. Благодаря предварително.
  3. При работа с Nero Vision Express,записът се стартира направо от прозореца на Nero Vision Express.Нчма възможност да се мине през Nero Burning ROM.
  4. Търся програма, с която да си подредя фотоснимките във вид на Слайт шоу. Разполагам с NERO VISION EXSPRESS. Не ми харесва това,че при запис СД-диска остава едносесиен/не мога да записвам някаква друга информация след това/. Ако е възможно програмата да е Free Download. Весело посрещане на коледните и новогодишни празници.
  5. Извинявай за латиницата и много ти благодаря за проявеното внимание.
  6. Всички.Както на служебния компютър.
  7. Когато отворя НЕРО-6,за записване на нова сесия,програмата ми показва ,че дискът ми е многосесиен.При отваряне на прозореца за избор на нови файлове за запис всичко пак е нормално(синятата лента показва каква част от диска е заета,в крайния ляв прозорец се изписват записаните до момента папки)Записът протича нормално(на новата сесия).Но когато се опитам да прочета диска в Explouer-a,се вижда само първата сесия.Всичко това на служебния компютър е както трябва. Прощавай за това че бях толкова обстоен.Дано не съм ти омръзнал.
  8. Точно така.На служебния,информацията се чете нормално.
  9. Записах многосесиен диск.Мина нормално.Ноусртойството не вижда новата сесия.Така записания диск се чете нормално на служебния компютър/новата информация се чете нормално/
  10. Колеги, помогнете ми с намиране на драйвер за ДВД-записвачка: NEC, RW AD-5170A. Операционна система Win 98.
  11. Приятно съм изненадан от факта че толкова участници във форума отговориха на моето запитване..Сърдечно благодаря на всички. Бих помолил за повече информация относно програмата DeepBurner/как се работи снея,или някакъв интернет адрес с нейното описание./
  12. Много ти благодаря за проявеното внимание.Ще помоля за малко уточнение.Какво да разбирам под по-лека програма.Аз смятам да записвам с NERO-6.
  13. Колеги,разполагам с много стар компютър/300Мхц,160Мб опер.памет,Win98/.Моля за съвет,каква ДВД записвачка да си поставя/в няколко магазина,добронамерени продавачи ме информираха за невъзможноста,някой от настоящите модели да заработи с моята система/ Благодаря предварително.
  14. На домашния компютър върви идеално/с отлично/ качество.Искам само да уточня,че формата на въпросния филм е "AVI".
×
×
  • Създай ново...