Jump to content

Kuonyy

Потребител
  • Брой теми

    37
  • Регистрация

  • Последно посещение

Kuonyy's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Мисля, че единствено можем да се надяваме на 3-то място, защото 4-тото ни е отредено. Нека бъдем реалисти.. надявам се довечера да прекършим психиката на поляците, но те са много завършен отбор - не като нашия.
  2. Два мача ще има - финал и малък финал. Ще можем да избираме съперник, защото ще избираме утре дали да победим САЩ или да паднем от тях. Куба най-вероятно ще са първи в групата, затова ние като първи в нашата група ги избягваме тях. Ако ние сме втори - ще играем срещу тях. Ние също сме на полуфинал!
  3. Да не си се заблудила нещо? Виж тук - http://www.fivb.org/EN/volleyball/competitions/WorldLeague/2012/ScheduleFinals.asp Ще има и малък финал, за трето и четвърто място.
  4. Аз този отбор не го виждам да се бори дори за 8-мо място! Ужасна игра просто.. Владо Николов нищо не може да направи. Дано пуснат Цецо в игра на финалите. Би трябвало, когато има мачове, да работи залата ?
  5. Не се ядосвай, де.. Билетите, които са пуснати от 1 седмица насам, са за днес, утре и другиден. Т.е. мачовете от последния турнир на груповата фаза. На мен ми е много странно това, че вече има билети за финалите. Та половината отбори не са ясни за финалите.. Да, но все пак са ясни датите, така, че мисля, че е има вероятност да е истина. А и да поясня нещо, в случай, че не знаете. Тези "безплатни билети" не са всъщност безплатни. Те ще са закупени от "Доверие", защото не искат да дават парите като спонсор на федерацията или на някой друг, а на феновете. Поради тази причина те, с парите, които имат да дават за волейбол, ще купят билети за 150 000 лева и ще ги раздадат. Мисля, че искаха да ги дават на онлайн-купуващите, но не съм сигурен.
  6. Отдавна съм против Владо Николов, явно добрите му години са минали, в момента Соколов е в пъти по-добър от него. Играе много мощно, много добра блокада, много добър сервиз и почти никакви грешки. Дано остане титуляр.
  7. Не разбирам грешката тук в този цитат. Франция паднала ли е от Египет? Ние победихме Франция, а също и Пакистан, а резултатът е обърнат. Май авторът е разместил местата на отборите. Колкото до това кой е капитан на българския национален отбор - вчера Матей носеше лентата, затова и така са написали, предполагам.
  8. БНТ си имат стрийм в техния сайт. От там може да се гледа онлайн телевизията.
  9. Полща играеха единствено с Курек, затова е така.. Русия играеха с почти всички и пак.. Браво на Русия! Много се радвам!
  10. Във волейбола никога няма да има такива гамени като във футбола. Убеден съм, че хората, които гледат волейбол, го правявт за удоволствие, а не за да се бият след мача. Когато правиш нещо за удоволствие, го правиш, за да си направиш "кефа" и да си доволен от разсейването и от положителните емоции. Спокойно, небосвод, няма да има такива изцепки и според мен в София би трябвало да има повече хора, защото има такива, които нямат възможност да пътуват до Варна, за да гледат. Все пак е по-голям град и прочее. Дано всичко е прекрасно и винаги има публика, която да подкрепя. Дано Стойчев изгради перфектен отбор! И той, и играчите имат потенциал!
  11. Еми те поляците играят само с него.. рядко с другите. При Русия са други нещата, там всички се включват в атаката, което е супер. Дано са ядосани руснаците утре, че да накажат и Бразилия така, както наказаха Полша в 4-тия гейм. :cap: :yeah:
  12. Eто затова ги наричам лигльовци. Правят се на циркаджии, когато могат по-лесно да стигнат до финала. Евала на Русия, че винаги си играят и искат победи. За мен това е истински отбор, а не бразилците.
×
×
  • Създай ново...