Jump to content

nikinikiniki

Потребител
  • Брой теми

    25
  • Регистрация

  • Последно посещение

nikinikiniki's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. http://pics.softvisia.com/design/pics/6824/Med_1.png 1. Русия http://pics.softvisia.com/design/pics/6824/Med_2.png 2. България http://pics.softvisia.com/design/pics/6824/Med_3.png 3. Сърбия 4. Италия Това ще е крайния резултат, запомнете ми думите, приятели Говоря ако утре бием германците, а поляците натупат словаците, което е евентуалния сценарий. Това ще е, запомнете ми думите!!
  2. Ако искаш и аз ще ти дам чудни сайтове за гледане на живо, но са с чужд коментар, въпреки че не е на 100% по-зле. Малко ме дразни на моменти Сашо Йовков как ни мисли за най-слабия отбор на света и едва ли не всяка малко по-спорна топка дето съдиите ни я дадат е е*ати бонуса, а всяка която ни отнемат - сме супер мъченици, при положение, че на съдията това му е работата - да свири правилно! Ами хора, вие примерно, както следите волейбол, знаете че това си е здрава тренировка преди европейското и всъщност и двата отбора ще играят с А състава си и ще играят за победа. Този мач ще е много много интересен смятам, поправете ме ако греша Иначе благодаря за успокоението, понеже само 3 пъти съм ходил на мач и то с билети взети отпреди 100 години
  3. През сайтовете за гледане на онлайн ТВ не ти ли дава? :(
  4. Момчета, случайно някой да знае от къде мога да си закупя около 3-4 билета за България - Сърбия във Варна в Конгресна (ДКС) на 23 август, този вторник. В Ивентим и Тикетстрийм няма такова събитие... Искам да се подсигуря, а не да се надявам на касите пред залата да има. Ако някой има инфо ще съм благодарен!
  5. Пиши руснаците на златото Шегувам се, за тях съм, пък и смятам, че имат голям шанс.
  6. Мога ли да дам линк към групата във фейсбук, за която стана въпрос горе? Нелепа загуба на аржентинците и съответно наше отпадане ....
  7. Това не може да са думи на българин... Замисли се за миналото и моля те изтрий си поста. Класирахме сеееее :bgflag: Верно, очевизвадно беше как ни пуснаха братята руснаци, но се радвам, че отиваме на финали! Подкрепих днес нашите момчета, невероятна емоция в края на 2рия и 4тия гейм!! :crosseyes1: А накрая се и снимах със 7 от тях - невероятно беше!! Успех момчета, в Полша, там няма да мога да дойда edit: 01-July: ITA-CUB 0-3 ((21-25) (20-25) (25-27)) (66-77) 01-July: FRA-KOR 3-0 ((25-20) (25-18) (25-22)) (75-60) от сайта на FIVB. С други думи: Италия 0 - 3 Куба Франция 3 - 0 Корея
  8. Той Владо Николов точно така каза и той - тази точка може, и най-вероятно ще е определяща дали ще се класираме :( А иначе какви планове се правиха, а сякаш най-вероятно изглежда да избутаме Куба от финалите, в другите групи по съвсем друг начин протекоха нещата от както ние го планирахме :( ДНЕС СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ЗА НАШИТЕ МОМЧЕТААА :bgflag: :bgflag: БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!! :bgflag: :bgflag:
  9. Ох ... трудно ще се класираме :( Според вас кой ще отмъкне повече точки - ние на Русия, или сърбите на Аржентина? За група А да се надяваме поляците да останат 2ри е почти абсурдно понеже Полша имат 2 мача с Бразилия, а САЩ - 2 с Пуерто Рико .. :crosseyes1:
  10. Много се радвам за Цецо и Вальо, че показаха на Радо (реално треньора им в Италия) и на света, че не са просто резерви, а са много силни играчи!!! Успех и за нататък им пожелавам! Мача днес беше интересен, въпреки, че ми изпили нервите този съдия :devil: :devil: Владо, Влаьо, Теди, не се притеснявайте момчета, българите сме си машини, и без вас пак ги наказваме, оправяйте се и догодина още повече!!! :haha:
  11. http://www.sportal.bg/news.php?news=310728 :'( :'( :'( :'( :'( :'( Оправяй се Вальо, и без усложнения :(
  12. Няма смисъл в това което казваш - Япония са средния мач - след Германия и преди Русия? странен мач Италия - Франция ?????????????
  13. Защо Цецо Соколов не замести Владо?
  14. 2:3 Германия - Япония в тай брека 16:18 Класирваме се 100%!! :bgflag: :bgflag:
  15. http://www.lshunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=51789&tid=184453&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=327 ето от тук гледам в момента, ако някой иска
×
×
  • Създай ново...