Прехвърляне към съдържание


Camomilla1

Регистриран на: 22 May 2011
Извън линия Активен: 15 Jun 2012 01:05

Мои коментари

В тема: Волейбол - Летни Олимпийски Игри - Световни Квалификационни Турнири 2012

15 June 2012 - 01:03

Момичета и момчета, много ви моля , който има възможност да се включи в протеста в София, събота от 12ч. на обяд на ул. „Васил Левски „ 75, това е пред Федерацията.Можете да направите с вашето участие много неща, всеки човек е важен.Тези , които пишат в темата, ме знаят, че не съм конфликтен човек, че обичам волейбола и ви моля да ми повярвате, че е важно. Ако имате въпроси, в тая тема
http://www.bg-mamma....opic=663486.120 с ник simplyaven е едно момиче, което познавам и е в организацията на тези подписки, протести, поддържа връзка и с международни медии, в момента е много заета и може да не отговори веднага, но все намира време. Може и в други градове да има протести, но аз не знам (не живея в България). Ние , българите в чужбина също правим някои неща и искаме нормални условия за развитието на волейбола, нищо друго, само да не се краде и да има възможности за млади и талантливи момичета и момчета.Съжалявам, че не мога да пиша повече, но в момента съм много ангажирана служебно, след 3 часа ми е полета за доста далече и 6 дни няма да мога сигурно да се включвам . После обещавам да пиша. пак ви моля, за бъдещето на волейбола, за бъдещето на спорта въобще е много важно. Всеки един от вас може да допринесе нещо голямо със своето участие.

В тема: Волейбол - Летни Олимпийски Игри - Световни Квалификационни Турнири 2012

10 June 2012 - 13:35

Страхотни снимки!!!

В тема: Волейбол - Летни Олимпийски Игри - Световни Квалификационни Турнири 2012

10 June 2012 - 12:01

Браво, Ванка!!! Пич си! Вярно, даже аз разбрах, че са ви гонили и тормозили с плакатите срещу тоя боклук. Имам вяра на хората, които организират протестите, познавам и лично някои. Съжалявам, че съм толкова далече, че не мога да се включа и аз, да ги видя мискините как биха ме изгонили с плакат. Трябва да ме изнесат на ръце и то такъв панаир ще направя, че BBC само мене ще предават.Ами сега може да се организирате и да свирите срещу диджея, гъзолизеца му с гъзолизец!

В тема: Волейбол - Летни Олимпийски Игри - Световни Квалификационни Турнири 2012

10 June 2012 - 11:04

Франция си би Египет, ама Ванката сигурно се е почерпил като мене и е обърнал местата. Ще ги оправи, ама после сигурно, здраве да е, ние само да се класираме!!!

В тема: Волейбол - Летни Олимпийски Игри - Световни Квалификационни Турнири 2012

10 June 2012 - 10:45

Аз че съм баба, баба съм. Че се напих като казак от радост снощи, напих се.Ама толкова ли съм изтрещяла, че да не знам, че Матей Казийски е капитан на Българския национален отбор? Отварям сайта на квалификацията и....
http://www.fivb.org/...052&Language=en
Сега стягайте редиците, трябват ни още 2 гейма и сме на олимпиада. Кой какво ял и пил вчера, всички ритуали, псуване на съдии и т.н. да си е същото, че да бием. После ще ви разкажа какво правим тук, в Италия да сваляме тъпия Данчо. До сега ме бяха посъветвали да си мълча, че врагът да не знае плановете. Да мине и днес, да видим пак протестите, и както казва Радо, време е за мъже. И за баби с пушки.
Абе пишете бе, защо само си мълчите?