Jump to content

Camomilla1

Потребител
  • Брой теми

    79
  • Регистрация

  • Последно посещение

Camomilla1's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Момичета и момчета, много ви моля , който има възможност да се включи в протеста в София, събота от 12ч. на обяд на ул. „Васил Левски „ 75, това е пред Федерацията.Можете да направите с вашето участие много неща, всеки човек е важен.Тези , които пишат в темата, ме знаят, че не съм конфликтен човек, че обичам волейбола и ви моля да ми повярвате, че е важно. Ако имате въпроси, в тая тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=663486.120 с ник simplyaven е едно момиче, което познавам и е в организацията на тези подписки, протести, поддържа връзка и с международни медии, в момента е много заета и може да не отговори веднага, но все намира време. Може и в други градове да има протести, но аз не знам (не живея в България). Ние , българите в чужбина също правим някои неща и искаме нормални условия за развитието на волейбола, нищо друго, само да не се краде и да има възможности за млади и талантливи момичета и момчета.Съжалявам, че не мога да пиша повече, но в момента съм много ангажирана служебно, след 3 часа ми е полета за доста далече и 6 дни няма да мога сигурно да се включвам . После обещавам да пиша. пак ви моля, за бъдещето на волейбола, за бъдещето на спорта въобще е много важно. Всеки един от вас може да допринесе нещо голямо със своето участие.
  2. Браво, Ванка!!! Пич си! Вярно, даже аз разбрах, че са ви гонили и тормозили с плакатите срещу тоя боклук. Имам вяра на хората, които организират протестите, познавам и лично някои. Съжалявам, че съм толкова далече, че не мога да се включа и аз, да ги видя мискините как биха ме изгонили с плакат. Трябва да ме изнесат на ръце и то такъв панаир ще направя, че BBC само мене ще предават.Ами сега може да се организирате и да свирите срещу диджея, гъзолизеца му с гъзолизец!
  3. Франция си би Египет, ама Ванката сигурно се е почерпил като мене и е обърнал местата. Ще ги оправи, ама после сигурно, здраве да е, ние само да се класираме!!!
  4. Аз че съм баба, баба съм. Че се напих като казак от радост снощи, напих се.Ама толкова ли съм изтрещяла, че да не знам, че Матей Казийски е капитан на Българския национален отбор? Отварям сайта на квалификацията и.... http://www.fivb.org/EN/volleyball/competitions/WorldOQT/2012/M2WOQT12/viewPressRelease.asp?No=35052&Language=en Сега стягайте редиците, трябват ни още 2 гейма и сме на олимпиада. Кой какво ял и пил вчера, всички ритуали, псуване на съдии и т.н. да си е същото, че да бием. После ще ви разкажа какво правим тук, в Италия да сваляме тъпия Данчо. До сега ме бяха посъветвали да си мълча, че врагът да не знае плановете. Да мине и днес, да видим пак протестите, и както казва Радо, време е за мъже. И за баби с пушки. Абе пишете бе, защо само си мълчите?
  5. Дано тези мачове бъдат хубави тренировки за нашите за квалификацията. За лигата защо да се натискаме и да хабим сили, като сме си класирани. Разбира се , победите ни трябват за самочувствие, за по добро сплотяване на отбора. Ама както гледам, тия от Федерацията май пак ще се*ат на метеното.Като че ли някой им плаща да провалят всичко, спомнете си и историята с Пламен Константинов. И добре, ако се класираме за Олимпиадата и Радо и Матей (сигурно и Цецо) напуснат отбора, тогава какво? Тогава тоя дебелогъз некадърник Данчо ли ще играе, или ще бъде треньор може би. Абе ..... За сега ЧЕСТИТА ПОБЕДА!!! на момчетата , утре пак чакаме победа , а сега отивам да викам за Аржентина, искам немците да паднат и то с 3 на 0.
  6. Предполагам , че вече сте подписали петицията с искане на оставката на инж. Данчо Лазаров и УС на БФВ. Но все пак поставям линк към нея. Мили момичета и момчета, да не разрешаваме хората, които погубиха женския волейбол в България, да направят същото и с мъжкия. Франция победи САЩ, направооооооо......ме хваща страх. Млад отбор, страхотен разпределител, дано се справим срещу тях. Ето линк към петицията. След това не забравяйте да потвърдите подписа си на вашата ел .поща. Досега е подписана от 8 368 човека. Голяма сила сме ние, феновете! http://www.peticiq.com/signatures/down_bfv/
  7. Моля ви, включвайте се в групите за протести . Нямам време за повече обяснения, ама трябва да ги гътнем тия плужеци от федерацията.Ето тук прочетете. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=658341.new#new Извинявайте, че така накратко и неясно, ама просто нямам време.
  8. Е, аз бих си аправила сметката, ама и Радо ще си я направи, той затова е голям треньор. Сега слушах тук различни коментари (в Италия) и всеобщото мнение е, че България ще играе за класиране на Сърбия. Това ще усложни работата на италианците (самите те коментират вече само утрешния им мач със Сърбия и уж са убедени, че ще бият, ама....). Дано в такъв случай сърбите ни се отблагодарят, като ако не отстранят Италия, поне да я изморят много яко.
  9. Спешно питане! Ако броят на точките е равен, какво се гледа на второ място? Геймово или точково съотношение? Ако е геймово съотношение, то днес само ако паднем с 0 на 3 , се класираме на второ място, а Испания става първа. Във всички останали случаи , ние сме на първо място, а на второ място ще бъде или Испания, ако паднем с 1 на 3 , или Сърбия в останалите случаи. Аз ако съм на Радо, си вземам 1 гейм и е=а мамата на сърбите.Казвайте как е?
  10. Да мине и утре, че да видим какво ще става. За вас кое е по/добре? На полуфинал с кого да играем? С Италия или Германия? Днес немците ми се видяха много слаби, ама не знам, дали не е от умората, все пак трети пореден мач. Радо пък си твърди, че Италия са много силни и те вярно май почнаха да се събуждат. Не знам какво да си пожелая, освен успех на момчетата, каквото и да се случи. Бие какво мислите?
  11. Честита победа! Браво на всички момчета! Браво и на големия треньор Радостин Стойчев! Още нямам думи, толкова емоции бяха.И аз чакам някой, който е бил там да пише, ама едвали в близките часове.Те сигурно още купонясват.
×
×
  • Създай ново...