Jump to content

Minchakis

Потребител
  • Брой теми

    44
  • Регистрация

  • Последно посещение

Minchakis's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Няма промяна и след ъпдейта,но няма нищо щом си е отишла ще си купя нова.Благодаря за отговора Nazikov!
  2. Здравейте и Честита Коледа на всички,които празнуват!Имам DVD записвачка,която от известно време ми прави номера - не ми разчита дисковете,(въобще устройството не ги върти),при това не става въпрос за някакви стари или изтъркани дискове,дори чисто нови дискове не ги чете.Имам различни дискове с програми,драйвери,ОС,песни и т.н и единствените,които чете са диск с Windows XP na DVD R с който никога съм нямал проблем т.е винаги разчита(имам друг диск пак с Windows XP,но на обикновен диск,който не го разчита),диска с драйверите за монитора и диска за инсталиране на софтуер за връзка с телефона,като напоследък и последните два не ми тръгват всеки път.Всички останали дискове или не ми тръват или случайно ако тръгнат(отнася се единствено за драйверите за звука и видеото,които ако тръгнат то става веднъж на 10 пъти поставяне и никакъв друг диск не ми е тръгвал от доста време)компютъра забива и съм принуден да му дам рестарт от бутона.Преинсталирах компютъра няколко пъти и нищо като бях принуден да премествам всички драйвери(видео,звук и камера) на флашка и от там да ги инсталирам.Вчера преди да го преинсталирам за пореден път пробвах диска с драйверите за видеото и тръгна а днес не тръгва,а също така всички дискове,които имам ги пробвах на друг компютър и всичките тръгнаха без никакви проблеми така че със сигурност проблема е в записвачката.Мисля си,да не е проблема от това,че преди време се занимавах със записване и презаписване на RW дискове(проблема мисля се появи от тогава,но не съм сигурен),тъй като съм чувал,че много устройства се развалят от тези дискове.Това е което мога да ви дам като обща информация.Както вече знаете ОС ми е Windows XP,марката на записвачката е LG,модела - HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N.Много се надявам проблема да е софтуерен и да ми помогнете да го оправя!
  3. Как да ви обясня!Екрана не ми го показва нацяло,от двете страни има черни ленти и по този начин не се вижда целия размер на картината.Това е само при стартирането на игри,филми и т.н,докато desktopa си е на цяло.Каквато и резолюция да задам,все същото.Казаха ми,че трябва да инсталирам драйвери за видеото и ще се оправи.След инсталацията на ОС не съм инсталирвал никакви драйвери.Надявам се,че ме разбрахте този път.Въпроса е,че инсталирах гореспоменатия драйвер,който е 4000 series,тъй като не видях 4300 и няма промяна.От къде да намеря въпросния драйвер и дали като го инсталирам ще разреша проблема? А също така ми излиза следното съобщение при стартиране на CS - picture
  4. Добре,свалих и инсталирах този драйвер(тъй като виждате,че няма 4300,ако има значение) и нищо не се промени - когато пусна филм през някой player,или игра - отстрани има две черни ленти.Това е от разделителната способност на екрана т.е от видеокартата.Къде е проблема - инсталирвам не този драйвер,който трябва или в самата ОС - Windows 7 Ultimate 32-битова.Надявам се да ми кажете как да го оправя!
  5. Здравейте!Видеокартата ми е ATI Mobility Radeon HD 4300 Series и ми трябва драйвер за нея.С Windows 7 съм ако е от значение.
  6. Здравейте!Искам да ви попитам - има ли такава функция в ексел,която да ми показва например при въведен текст или просто някакви данни да изразява коя дума в текста,символ или число се повтаря най-много и също така колко пъти т.е да представлява нещо като диаграма и да показва коя дума се повтаря най-много,на второ място най-много повтарящата се дума,на трето място и т.н.Дано ме разбирате какво искам да кажа!Дълго си играх и не можах да направя тази операция(ако въобще е възможна) и затова се обръщам към вас!
  7. OK, благодаря за предложенията!Искам да разбера обаче,ако знаете по какъв начин конкретно по-стара версия на BitComet вреди конкретно на Internet Explorer,а не на Mozilla примерно и дали има други известни програми,чиито по-стари версии действат като "вируси" в ОС?
  8. Ами да,ПОЛЗВАХ bitcomet 0.84 и след като видях предположението ти веднага я махнах.Е сега нямам никакви проблеми.Кой би предполагал,че проблема може да се дължи на това.Наистина знаете всичко и сте най-добри.Благодаря ти!Още сега си слагам някаква друга по-голяма версия или направо друга торент програма,но както и да е,наистина се радвам много,че се отървах от този досаден проблем!
  9. Здравейте!Проблема е,че не мога да пиша на български в браузъра т.е когато пиша в адресната лента всичко е ок, а когато пиша в google търсачката или в някой сайт ми излизат вместо bg букви - числа и знаци.Ползвам фонетичната клавиатура и се получава така.Ето как изглежда като напиша softvisia.com на бг в адресната лента и в google!Във всяка друга програма или дори в самата ОС където пиша си излизат нормално bg букви.По тия дни като си преинсталирах PC бях с IE 6 и нямах проблеми,след това като си сложих 7 отначало също нямах,но ето че сега се появи.Пренсталирах няколко пъти IE 7,инсталирах и 8 и същата работа,а пък по-ниска версия не искам да ползвам.Пробвах Mozilla и буквите не ми излизат по този начин - при нея всичко си е наред,определено проблема е в IE.Става въпрос само за кирилицата и само за IE.Дори този текст го написах в Notepad и го копирах тук в сайта.Моля ви се помогнете ми да премахна този проблем!С XP съм!Очаквам мнения!
  10. Е Night_Raven може ли да се изразиш по-ясно.Имам един диск с песни на него и искам да добавя още песни към него,но така че старите да не ми се трият.Иначе мога да си прехвърля песните в компютъра и кат добавя към тях новите песни и да ги запиша на ново всичките,но лошото е в това,че се запазва MB-тите на предишните песни и по този начин се създава наслагване т.е. песните са ти 100 мб и кат ги запишеш върху старите показва заето място 200.Ако може някакво решение на това да ми дадете евала!
  11. Здравейте! Имам един диск с песни и искам да добавя още песни към него.Чух обаче,че когато записваш върху диск на който има нещо, то се изтрива, но диска си отчита съответното заето пространство на изтритите файлове.Искам да попитам има ли начин да не се изтриват тези файлове а просто да си добавям още и още.Надявам се да получа отговор.
  12. Компютърът ми е много стар, но все още държи, така че не се учудвайте на конфигурацията . С Windows XP съм както вече знаете. Дънна платка : ASUS A7VI-VM,S A, VGA,AGP,A100 Хард диск: DiamondMax Plus 8 ATА 133, 40 GB РАМ: 128 MB SDRAM Процесор : INTEL ® CELERON 500 MHz Това е ! Надявам се да можете да ми помогнете!
  13. Здравейте! Предварително се извинявам ако темата не е на място! Проблема според мен по скоро е хардуерен, но не съм сигурен.Значи ситуацията е такава - windowsa въобще не тръгва да се зарежда.Изписва този проблем: PXE - E61 :Media test failure, check cable. PXE - M0F :Exiting LANDesk Service Agent. Реших да преинсталирам компа, но за съжаление не тръгва да буутва от диска като отново ми се появава този проблем.Малко по-късно се появава и товав съобщение: DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER Изкарвам диска и пак го слагам като натискам Enter но нищо отново се появява проблема. Четох статии за този проблем в интернет, в които пишеше че проблема може да е от неправилно включен хардиск и т.н. Няколко пъти изкарвам хардиска, CD- устройството и пак ги слагам и отново нищо не се получава - не буутва :(. Страхувам се да не ми е заминал харда не знам или пък да неби да съм го сложил неправилно, което е малко вероятно.Наскоро си взех компа от поправка и харда там си работеше перфектно, а сега като го включа не работи така че не може да е повреден.CD-то ми се беше развалило,но сега пробвам с друго но не е в това проблема.Според мен Харда ми е отишъл. Моля ви се, помогнете ми.
  14. Търся програма,която да показва коя песен слушам в момента в скайп, но е в профила ми а в прозореца където пиша.Чувал съм за една такава програма - Winamp мисля че се казваше,(но не мога да я намеря) която показваше по този начин.Благодаря предварително.
  15. Благодаря ви много,че се отзовахте на проблема и най-вече благодаря на Night _Raven .Направих всичко както ми каза и след като си инсталирах Varija2K всичко се оправи.Благодаря ти още веднъж и продължавай все така да ни помагаш .
×
×
  • Създай ново...