Jump to content

plamen19764

Потребител
  • Брой теми

    10
  • Регистрация

  • Последно посещение

plamen19764's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Със всякакви дискове пробвах,вкл. и със записани на самия лаптоп.Проблема си остава,тръгват само оригинално записани CD и DVD.
  2. Здравейте,проблема ми е следния.Лаптоп-ASUS-K50IJ-DVD устройството ми чете само дискове които са оригинално записани(закупени-музика,филми,от вестници,бонуси и т.н.)Всичко друго което имам записано като дискове не се разпознава от устройството-това стана след няколкократно пускане на един пукнат диск-дотогава нямаше проблем.Преинсталих уиндолса,но без успех.На настолния компютър всичко върви.Благодаря предварително.
  3. Здравейте. Да не отварям нова тема,ще запитам тук.От 2-3 дена имам проблем с Google Chrome.При повечето сайтове,след като съм 3-4 раздела навътре и искам да се върна един раздел назад ми изписва това и след още едно връщане назад ме прехвърля в началото на сайта.С IE няма проблем със страниците.С Win7 Ultimate x64 съм.Не съм променял настройки и др.Благодаря предварително
  4. И аз имам един въпрос относно програмата-Значи,блокира ми достъпа до определени сайтове-задавам ги като изключения но не се получава?
  5. Ако потребителят е глупав, няма програма, която да го предпази. И обратното: ако е умен, би останал защитен и без защитен софтуер. -Цитат от NIGHT RAVEN Аз не използвам никакъв антивирусен софтуер-БЛАГОДАРЕНИЕ на което интернета ми е перфектен и нямам проблеми с вируси-поне не се усещат.Свалям си торенти и всякакви файлове които преценя-нямам проблем Компа ми е за домашно ползване и не споделям важни информации и този начин ме устройва идеално
  6. Някаква информация,коя телевизия ще излъчва финалите,че нищо не откривам
  7. Благодаря за отговора-проблема се оправи след като преименувах субтитрите с името на филма
  8. Здравейте на всички.За първи път пиша във форума,но след много неуспешни опити да пусна субтитрите на филм чрез WMPlayer,се обръщам към вас.Досега съм пробвал всички версии на Win7,със всякакви кодеци,но не става.Как да оправя този проблем.С външни плеяри тръгват но с WMP и WMC не става-задавам настройките за субтитри на Български но нищо.
×
×
  • Създай ново...