Прехвърляне към съдържание


digitalblade

Регистриран на: 07 Jun 2007
Извън линия Активен: 18 Dec 2016 23:23

Мои коментари

В тема: C++, struct, pointers, помощ

19 July 2015 - 17:23

Прилича ми на задача за края на 2ри семестъра на Уни в Германия, следващия път просто помоли студент колега. Голяма част от професорите не си смемят задачите, така че може и да поискаш решенията от по висок семестър. Struct в С++ рофл

В тема: Въпрос за Андроид Програмиране

09 February 2015 - 22:31

Точно това е, че няма смисел от база дани защото става въпрос за около 100 обекта с по 2-3 елементарни параметри. Този линк ми е познат :) Единственото което има някакъв смисъл е Shared Preferences но реално това са константи и нама и да се споделят или запазват а просто да съществуват винаги. А рално Shared Preferences се ползва за да се запазва информация от сесия до сесия с програмата. Мерси все пак за помоща.


В тема: Загряване на лаптоп

23 January 2015 - 20:52

Моя лаптоп е от 2006 година и гори като печка, но работи нормално. Докато работи нормално може да не е проблем с лаптопа а просто да си е така. Виждал съм нови лаптопи който са невероятно хладни на пипане, но не всички са така. Реално имаш ли проблеми от това нагряване с работата с него?


В тема: Немога да си свържа Клавитурата

05 January 2015 - 00:26

УСБ устройства най-лесно се тестват на друг компютър(след като не тръгнат на поне два различни УСБ порта на твоя). Ако и на друг не-тръгва може да има проблем самата клавиатура. Рядко усб клавиатурите им трябват специални драйвери и по принцип са с диск в опаковката ако има такива. Дори май има ревю на български :) https://www.youtube....h?v=fQhRp4DEb4I


В тема: Проблем със windows xp

05 January 2015 - 00:12

Това ще е най бързото и лесно решение. Имаш гадинки който ти трият админския акаунт си винаги във временен Guest akaunt, винаги без админски права. Преди време чистих такъв компютър от разтояние и е болка да се опише всички програми който трябва да се ползват и реда и начин на употреба. Ако можеш да ползваш Уиндоус 7 и не ти пречи си заличи харда си инсталирай 7. Това ще ти е много по-лесно и по-бързо. Иначе се ползват обичайните 3-4 програми за сканиране на зловреден код, вируси и всякакви такива, регистри и оправяне на браузъри. Най вероятно от сърфиране в нета си ги прихванал. Интересно ми е дали си ползвал Google Chrome като браузър под Windows XP?