Jump to content

borislav8001

Потребител
  • Брой теми

    18
  • Регистрация

  • Последно посещение

borislav8001's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. И на друг компютър се получава същото.С програмата Sea Tool за дос не открива диска изобщо.Трябва ли да извадя диска от кутията и да го включа към компютъра.Искам да попитам още как мога да изтегля файловете от вътре и да ги запиша на друг диск.
  2. Здравейте, имам следния проблем.Купих си външен твърд диск Seagate и след известно време се получи следният поблем: 1.Компютра спря да го разпознава 2.Извадих диска от кутията и го свързах директно с компютъра, но ефект нямаше. 3.Когато е включен диска към компютъра чрез USB кабела за известно време се чува едно ту-ту-ту като телефон.Шумът изчезва след известно време и диска се появява в "View device and printers", но не и в My Computer Не знам какво да правя.
  3. Не знам дали това е мястото за задаване на подобен въпрос.Бихте ли ми казали какво означават показанията на тази картина: Installed Memory 8GB(3.0GB Usable).И как да изравня двата показателя.Дънната ми платка е Asus P5B Deluxe.
  4. Получи се нещо странно.Махнахме Мозилата и сложихме Google Chrome и досега компютъра не е блокирал.Ще видим по нататък.
  5. Всеки ден поне по един път.Блокира докато е включен браузъра Мозила.Днес когато блокира температурата на процесора беше 55 градуса.
  6. Лаптопа съм го оставил само на захранване и продължава да се дъжи пак така.Също така съм си купил подложка за лаптопа, която има три вентилатора.Така че лаптопа не е горещ когато спира.Да малко топъл е, но не е горещ.
  7. Всичко замръзва ей така.Нищо не може да се прави.Ако не го изключа лаптопа се изключва сам-например след 10 минути.
  8. Отскоро време имам един проблем с лаптопа.Докато работи изведнъж блокира и трябва да го изключа от копчето за да може да продължи да работи.Лаптопа ми е Lenovo G550.Прилагам и снимки от програмата AIDA и от My Computer.
  9. Извинявам се за закъснелия отговор.Но чак вчера успях да видя къде точно е проблема.Когато вляза в менюто HELP-SET UP VOICE AND VIDEO камерата показа изображение, но когато влязох в менюто MY MESSANGER-MY WEB CAM ми извежда съобщението, че няма инсталирана камера на компютъра.Сега незнам дали когато се провежда разговор те вижда отсрещната страна или не.Имам инсталирани всички ъпдейти към програмата.
  10. Здравейте.Наскоро инсталирах на мой приятел Yahoo Messanger, но възникна проблем.Когато избере разговор с камера прекъсва програмата и казва, че няма инсталирана камера.Проблема е че камерата се вижда в Device Manager, но в My Computer не се вижда.А камера инсталирана има,това показва Device Manager.Лаптопа, който има е Acer Inspire 2920z.
  11. Здравейте.Вчера си купих нов твърд диск на компютъра и го инсталирах.Проблема е, че когато отворя My Computer не се вижда диска.Но в Device manager се вижда, че всички драйвери са инсталирани.Само да кажа. че съм с Windows XP.
  12. Вентилатора се върти свободно, даже и на ръка се върти свободно.И все пак загрява видео картата.
×
×
  • Създай ново...