Jump to content

tisho.troyan

Потребител
  • Брой теми

    23
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

tisho.troyan's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Да споделя мнение за Vario.bg.Цените им са много добри, но доставките се бавят много, 10-15 дни, при обявени в информацията за пратката 5 дни.Като се обадиш за забавянето на оператора почва да увърта и да послъгва, че я очакват всеки момент за заскладяване, и така с дни.
  2. Току що реших проблема.На антивирусната, явно с нов ъпдейт се е включила опцията за защита на USB, а аз съм с SSD и тя го възприема като USB.Изключих защитата и се оправи(малеле коклко съм прост явно е от възрастта ) Извинявай, че ти изгубих времето и благодаря за помощта.
  3. Първия метод с Първия метод с disabled на gpedit го бях пробвал вече.Сега пробвах и с рег файлчето, но пак същото.Започвам да мисля, че някоя програма го блокира, ще започна да търся коя.По точно програма, която блокира autorun.inf.Мисля, че от там е проблема, но не съм сигурен.
  4. Stoyannov благодаря за туулчето, пуснах го, но проблема продължава.Ще се поровя още в настройките и в чичко Гугъл, но явно ще трябва да си инсталирам програмите от маунтваните дискове от setup-а в папката, което не е чак такъв проблем, но ми е интересно от къде идва този проблем.
  5. С Windows 7 x64 съм и с версия на Daemon tools 10.1.Имам следното питане.Като маунтна диск и ми се отвори прозореца за изпълнение, нямам командата run setup.exe, а само Импортиране на картини и видео, Пускане с Windows media plear и Отвори папката, за да се покажат файловете.Принципно, като отворя папката от Setup мога да пускам инсталацията, но ме интересува, защо нямам опцията run setup.exe.Прилагам снимки за да покажа за какво става въпрос: Така е при мен. А така на друг компютър със същата версия на Daemon tools и същия iso файл. Къде бъркам?Моля за свет и помощ.Благодаря првдварително.
  6. Проблема се оказа в преходника, взех кабел DVI->VGA и проблема се реши.
  7. Благодаря, ще пробвам вариантите които си ми препоръчал.
  8. Да погрешно съм се изразил DVI->VGA.Не не съм сменял кабела, закупих си ново PC и видеокартата няма VGA изход и използвам преходник.Като включа монитора в изхода на дъното и си минава в Standby.Преходника закупих допълнително, защото картата е Bulk и няма преходник.
  9. Имам следния проблем, взех си преходник VGA -> DVI, защото монитора ми няма порт за DVI кабел а видеокартата за VGA, но като изключа компютъра или му задам изключване на дисплея ми показва, че сигналния кабел е изключен и монитора не се изключва/не минава в standby/.С предната видеокарта нямаше този проблем.Монитора е LG flatron w2240, видеокартата Radion 7850/bulk/.Възможно ли е да е от адаптера/преходника/?http://hardwarebg.com/forum/images/smilies/standard/conf.gif
  10. Приведствам идеята за обща тема, ето и моето запитване: Здравейте, моля за съвети относно следната конфигурация.Компютъра ще се ползва за обща работа, нови игри, работа с виртуална машина и гледане на HD филми. Няма да клоквам.Монитора е 1920х1080.Нагласих го за максимален бюджет около 1300лв. Дънна платка: ASROCK H61M/U3S3, H61, DDR III 1333/1066, VGA, DVI. HDMI, SATA III, USB 3.0, GLAN, LGA1155 Процесор: INTEL CORE i5-2400, 3.30GHz, 6M, BOX, LGA1155 или INTEL CORE i5-2500, 3.30GHz, 6M, BOX, LGA1155 (Дали има осезаема разлика в производителността м/у двата?) Рам: ADATA2 x 2GB DDR III 1333 Твърд диск: SEAGATE 1000GB 7200 64MB SATA III или WD 1024GB 32MB SATA III Blue (Двоумя се м/у двете марки, но може да е и друга ) Видео карта: SAPPHIRE 1024M HD6870 DDR 5 PCI-E /BULK/ Кутия: COOLER MASTERELITE 430 BLACK, w/o PSU Захранване:(Тук ми е най-големия проблем, според калулаторите и 500W са ми предостатъчни, но не и според форумите http://windows7bg.com/public/style_emoticons/default/smile.png ) Двоумя се между: SEASONIC SS-620GB Bronze, 620W или 520W и COOLER MASTER GX 550W, Active PFC DVD/CD/RW: LGDVD-RW GH22NS90 DVD RW SATA BLACK Предварително благодаря за съветите.
  11. Night_Raven мочето, което ми инсталира Windows ми е сложило Malwarebytes' Anti-Malware и WinPatrol.Съжалявам наистина не трябва да толерираме пиратството на тези прекрасни програми.Обещавам, че ще ги изтрия и ще инсталирам безплатни версии, поне тези програми имат такива.Благодаря за съвета, който ми даде.
  12. Благодаря Night_Raven направих това което каза, ето архива. AutoRuns.rar
  13. Да сканирах с Аваст, Есет онлайн скенер, Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware.Всичките не засякоха нищо.
×
×
  • Създай ново...