Jump to content

psiko

Потребител
  • Брой теми

    63
  • Регистрация

  • Последно посещение

psiko's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. След преинсталиране на windows-а появи тази грешка. Значи, бях скрил папки и направих да се показват скритите неща, след като исках да ди сприя пак от бързия начин след натискането на Опции ми появява тази грешка много странно някакви мнение? С Windows 8 съм.
  2. Оправи се от часовника е било. Благодаря!
  3. да опитах го от долния десен ъгъл където се намира часовника, а то трябва от настройките на биоса ли?
  4. Здравейте, не мога да влизам в фейсбука като пиша facebook.com ми излиза е това е само когато влизам в фейсбука, а и други сайтова също така излиза същата грешка. Тъй това знам че е от времето на компютъра е назад, но след като натискам "Продължаване напред въпреки това" ми излиза изтрих всичките истории и кеш но пак не се оправи, също така пробвах с други браузъри "chrome, explorer, opera" пак ми излиза така фейсбука. Помислих, че е уиндоуса е бъгнат и го преинсталирах, но пак не се оправи фейсбука е пак така . Моля за помощ!
  5. Сигурно от това, че не можах да го спря преди тока да спре...
  6. Като кликвам на Fix на десния прозорец пише Processing file : aaa.AVI Error: Input file is not an AVI file!.
  7. Не става пробвах с VLC не тръгва клипа, също така и пробвах с DivFix++ натискам на Add Files и избирам клипа после натискам на Strip Index и ми излиза това нещо
  8. Здравейте, имам проблем с пускане на един клип на AVI формат клипа е 2,69 ГБ. Бях почнал да записвам един клип с Уебкамерата и по време на записването тока спря и след като включих компютъра не можах да пускам клипа изписва ми някаква грешка Има ли шанс да се отвори клипа?
  9. Вкарам инсталационния диск на Windows и почва да прехвърля някакви файлове и спира един момент и излиза точно това
  10. Нещо не се получава правя го както пише там обаче субтитрите са пак същи а не на български... после на Languages и отбелязвам отметката Install files for East Asian languages ми излиза е това нещо и накрая в Advanced избирам Bulgarian и давам OK и ми показва това къде трябва да го посоча точно?
  11. Здравейте, кажете ми защо субтитрите не ми излизат на български език а на някакъв друг език като на арабски ето: http://prikachi.com/...24/5759124Z.jpg .... http://prikachi.com/...26/5759126B.jpg Как мога да го оправям този проблем филмите ги гледам с BSPlayer.
  12. Обаче като стартирам компютъра пише WinFast и има един диск с драйвъри на WinFast не знам освен на дънното за какво ще е това. Да има неразпознати устройства в Device Manager пише other drivers. Немога да ги актуализирам щото не мога да се свързвам към интернет няма ли начин ако интралирам някой драйвър и да се оправи.
  13. Windows XP Professional не съм сигурен дали е вграден мрежова карта, модела на дъното е WinFast.
  14. Здравейте, преинсталирах Windows-а на един приятел, обаче след инсталацията нямаше интернет смисъл той е на кабелен интернет обаче пуснах да търси автоматично драйвър за интернета и намери и след като рестартирах компютъра изчезна интернета и после пак пробвах да го направя така но не стана. Става съпрос за "Local Area Connection". Какво трябва да се направи за да показва мониторичета където пише "Local Area Connection".
×
×
  • Създай ново...