Jump to content

Bobsano

Потребител
  • Брой теми

    8
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Bobsano's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Проблема е решен. Оказа се, че грешката е при разделителната способност на видеоклиповете. Прочетох в ръководството на самия двд плеър, че максимално допустимата разделителна способност е 720x480 за NTSC и 720x576 за PAL. Така че вече нямам проблеми с възпроизвеждането на клиповете. Благодаря все пак за отговорите на Night_Raven и novgradski.
  2. Мдаа... Лошо. Пробвах и с Xilisoft Video Convertor, но грешката си остава. Също така вчера инсталнах и Total Video Converter - а, този път не ме изхвърляше от програмата, но за сметка на това не можеше да конвертира... В смисъл, като отворя дадено видео не го отчита, а като натисна да конвертира не става нищо... Та по едно време реших да преинсталирам K-Lite Codec Pack - а и да инсталирам XviD Codec. За съжаление обаче, след като извърших тези две процедури, започна да ми се появява грешка - Windows Explorer спря да работи, след което се рестартира Windows Explorer - а. За радост обаче, след като махнах K-Lite Codec Pack - а, поне за сега вече не ми се появява тази грешка. А и да спомена, че пробвах да запиша преработените клипове със програмата Nero, но нямаше ефект, защото грешката No Codec си остава. : ((
  3. Мхм. Надали има някаква разлика, но ще опитам и с тази програма, която ти ползваш. Ок. : ))
  4. Ок. Значи. AVS Video Tools - а, доколкото си спомням, когато я пусна блокираше и ми изписваше Dont Send / Send Error Report грешката. А Total Video Convertor - а ме изкарваше от програмата, когато трябва да конвертирам... : )
  5. Мхм. То и аз ги правя като Avi файлове, но проблемите си остават.
  6. Мхм. Ок. Лошото е, че пробвах и с DivX, но нямаше положителен резултат. В смисъл отново изписваше грешката No Codec. : (
  7. Еми... Доколкото си спомням, мисля че видео кодека, който използвах на предишните програми също беше MPEG4(Xvid). Иначе да. Прилагам снимка.
  8. Здравейте. Значи. Проблемът ми е следният. От преди известно време реших да си правя колекция от музикални видеоклипове, които тегля от Vbox и Youtube, преработвам с програми и записвам на двд диск. Та, в началото обработвах клиповете с двете програми - AVS Video Tools и Total Video Convertor. Нямах проблеми с тях, докато AVS Video Tools - а спря да работи, а TVC - а почна да ме изхвърля, когато я пусна или когато трябва да конвертирам. По този начин спрях за известно време, да се занимавам с клиповете. Но ето, че тези дни отново ми се наложи да продължа с колекцията. Този път реших да пробвам да преработвам клиповете с програмата Format Factory. Правя всички изтеглени клипове с едни и същи настройки като видео кодека, който ползвам е MPEG4(Xvid). Лошото, обаче е, че когато пусна готовите за възпроизвеждане видеоклипове на Двд Плеъра някои клипове, не всички, не тръгват и ми изписва грешка - No Codec. Също така трябва да спомена, че Двд - то е марка Samsung, а модела е DVDP370. Дано се нямери някой, който да се притече на почощ.
×
×
  • Създай ново...