Jump to content

mirkata

Потребител
  • Брой теми

    73
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

mirkata's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Да, след сръчване отзад с остена разбира от дума
  2. Zig Zag, съгласен съм до тук, преинсталирах само ИЕ8. Пробвах след ден за резултатите. Въпреки всичко не го приемам като трагедия. Аз лично използвам хрома, а другите в къщи използват ИЕ. А иначе с това, че не ми помни никовете на мен ми липсваше и ме дразнеше. Пък и да ти кажа малко контрол не е излишен....
  3. Да, пощата е абв и маил.бг Преинсталирах ИЕ8. Сега пък показва никовете ми при писане на първата буква, но когато си иска. Трябва да затворя браузъра и след като го отворя наново, чак тогава се държи нормално. Да, ама до повторното влизане в същата поща. Няма повече да ви тормозя, и така ме устройва донякъде. Аз и без това си използвам постоянно хрома. Благодаря за помощта.
  4. Да, на други сайтове с ИЕ8 се запазват. Но аз повече искам да ми помни никовете, това много ме улеснява. А паролите рядко давам да ми се запазват в сайтовете, а в пощите никога. Мен не ме интересува запазване на паролите, много ми е лесно да ми запазва никовете и мейлите, затова искам да се възстанови тази опция.
  5. Sorry Sroyannov, аз ли бъркам, компа ми ли издиша, не знам. Да, виждам, там в дясната таблица на адрес бара при мене няма Suggesting URLs, ама може в ОС да е вината. Бях инсталирал преди 2 години уиндовс 7, ама домашните не са свикнали и преинсталирах ХР наново. Има вариант да съм с две ОС, но пак ги бърка домашните, особено жена ми Нямаше чавка поначало за изтриване на историята при излизане от браузъра. При хрома вече се оправи и като кликна на пощата ( примерно) и ми излизат всички никове, мейли и др. не само моите, но и всички които са се логвали досега някъде. Но в ИЕ все още не става. Давай идеи пак, дано се оправи. http://prikachi.com/images.php?images/550/8206550p.jpg ba4o_kiro, не става така, правил съм го и преди това, но уви, без резултат.
  6. ba4o_kiro, благодаря за съветите, стана. Причината е, че не съм изтрил в "Управление на паролите" абв и маил.бг. Мислил съм, че ако ги изтрия е грешка, сега с хрома всичко е ок. .Давай сега за ИЕ8, обещавам да спазвам съветите ти, без да се отклонявам и да не прилагам мои идеи. И да кажа, че в историята на ИЕ8 след изключване на браузъра ми се губи цялата история до момента, просто не я помни. Да, забравих. ИЕ 8 ми е браузъра по подразбиране.
  7. Уиндовс ХР, НР, 2 Гб РАМ, 120 Гб хард. Какво ли не съм опитвал и не мога да го накарам да ми помни юзернейм и пароли в пощата ми. Имам регистрации в abv.bg и mail.bg. Предимноно използвам гугъл хром, но в къщи се използва и ИЕ8. Влизам в настройки на гугъл хром, изпълнявам указанията, влизам в Tools на IE8, влизам в контрол панел, навсякъде изпълнявам каквито указания съм прочел за проблема ми- ееее, няма резултат все още. Бисквитките ми са включени. При написване на началните букви на даден сайт в адрес бара, веднага се явява пълния адрес. Там нямам проблем. Проблема ми е, че не ми помни юзернейм и пароли в пощата . А ми трябва тази опция за улеснение, просто този недостатък ме дразни. Моля за помощ и пояснение как мога да си възвърна тази опция. Благодаря предварително.
  8. Сори , ама и двата посочени файла нито се стартират , нито се отварят . Изобщо командите като че ли не се отнасят за тях
  9. Сори за прекъсването . Нямам промяна , пък и нищо не съм правил , че ме нямаше в града . Нямам файл RtHDVCpl . Ето какво имам в тази папка Реалтек .
  10. Там имам само отдясно на ляво : часовника , Авира , говорителчето и червената звезда , да ми напомня че съм изключил авт. ъпдейт на уиндос .
  11. Погрешно сте ме разбрали . Скрийншот ми е ясно как да направя. Не ми е ясно къде е панела на Реалтек и да направя скрийншота . Как да стигна до него .
  12. Снимката на панела на Realtek ... ами не знам как да стане , сори . Ето и лог от Autoruns , дано да е това което искате . Дано сега се прикрепи файла . AutoRuns1.rar
  13. http://prikachi.com/images/837/4077837V.jpgИнсталирах драйверите от посочения линк. Няма промяна. Давам снимка на двата микрофона , които успешно са работил на стария комп IBM .Не знам дали си въобразявам нещо , че може би трябва специален микрофон за този комп , в което силно се съмнявам .Използвам и микрофонните входове от предния и задния панел . Истината е , че при силно духане с уста при допрени уста до микрофона се чува слабо духането във слушалките , а на теста зелената лента се отклонява, да кажем на 10 % . Това ,разбира се не го смятам за нормална работа . Изпробвано в скайп , не ме чуват . Чудя се дали да си купя някой евтина звукова карта и да пробвам с нея. Имам един модем , който има и вход за микрофон и изход за слушални. Май ще трябва най напред да пробвам с него и тогава да вземам външна звукова карта. Преинсталирах драйвера за видео картата . ПС: Забравих да кажа ,че при куплиране на жака на микрофона с компютъра не се явява балон/прозорец че устройството се разпознава.
  14. Давам скрийншотове на исканата онформация . Дано да е това , което търсите . В Device Manager действително имам жълта въпросителна на видео контролера . Аз на този комп не използвам камера . Опитвал съм се да ъпдейтвам контролера , деинсталирал съм го и пак съм го инсталирал , но няма промяна .Вероятно трябва да е включена камера и тогава да стане това, не съм сигурен . А в долното падащо меню на войс няма друго освен Realtek HD Audio Input . Ей сега пак тествах микрофона за да съм сигурен , че информацията ми е актуална. Уиндос СП3 го ъпдейтнах преди 3-4 дни .ИЕ8 го деинсталирах и инсталирах наново , поради друга причина .
  15. Много се извинявам , че пак вдигам темата , но нямам и нямам микрофон. На теория би трябвало да имам , а на практика нямам . При теста за микрофон не се движи лентата и не се чува звук . Отбелязвам , че пробите са правени с два изпробвани работещи микрофона . Давам скрийншот . Там може би специалист ще може да разгадае причината . Аз нямам идея какво е .
×
×
  • Създай ново...