Jump to content

borko3

Потребител
  • Брой теми

    14
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

borko3's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Според мен няма друга равна на Photoshop. Просто трябва да отделиш малко време, за да почетеш уроците. Много неща се постигат с PS.
  2. Проблемът го няма в момента но винаги така се случва. Маха се и се появява..
  3. При всяко второ включване на лаптопа мишката му не работи. Примерно сега работи и на рестарт няма да работи и ще трябва още едно рестартиране, за да се оправи. При USB мишка този проблем го няма. Аз съм с Lenovo 3000 N200 [0769]. На Windows 7 Ultimate x86 Service pack 1.
  4. 3 звука от коитопървия е кам 2 сек. а другите два по 1 сек.
  5. При пускането се чува звук и нищо не излиза на екрана.. Казаха, че видео картата е вградена в дъното и неможе да се сменя? Вярно ли е това? Защото трябва да се купи цяло дъно заради видео картата.. Не съм запознат с цената на дъното, но не предположих, че нe е евтин.. Някой знае ли дали е вградена ??
  6. Дали има прах ?? Лаптопа е на 1 год. това много ли е ??
  7. Напоследък много често започва да ми загрява видео картата. Лаптопа започва да насича ужасно. Преди не съм имал такива проблеми, е не чак толкова големи. Случва се през 2 мин. докато играя игри дори като Counter Strike 1.6. Знам, че това е нормално, но през 2 мин. и то при CS?? Случвало ми се е да насича/загрява докато си бъркам и в нета. Ползвам win7 64-bit. Пробвал съм да го сменя на 32-bit , но няма никаква разлика в използването на рам паметта. Пробвал съм всичко. Лаптопа като нов е бил на Vista, но за нея коментар просто няма да правя. Бил съм също на WinXP имаше промяна само първите 2,3 дена. После насичаше като ненормален. LENOVO 3000 N200 Nvidia Geforce Go 7300 Intel® Celeron® CPU 550 @ 2.00GHz 2.00GHz RAM : 2.00 GB (Не съм напално убеден, че е от видео картата, но не се сетих за друго) Също така. Добавил съм 1 монитор към лаптопа това засягали паметта на видео картата или рам-а?
  8. Има ли разлика между Win7 64bit и 32bit ? И ако има това засяга ли работата при игри и др. Кой ще ми върви по - добре ако има разлика ? Lenovo 3000 N200 notebook Nvidia Go 7300 512MB 2GB of RAM Intel® Celeron® CPU 550 @ 2.00GHz
  9. Гледал съм доста клипове, слушал съм доста хора. Забелязвам, че Alienware m17x е доста силен лаптоп, но има и някой проблеми. В скоро време може да имам възможност за един такъв, но не съм сигорен дали да си взема. Гледах във връзка със лаптопа, че е бил много чуствителен когато примерно го преместиш и той показва син екран и се ресва. Този проблем се оправял като деинсталирваш някакъв драйвер. Имаше клипове при игри на max графики, но на някой от тяк лагваше понякога. Не е задължително да е на мах все пак . Някой да не би случайно някога да е имал такъв или в момента да има или да знае нещо споделете.
  10. Имам лаптоп към който съм включил монитор, но единствените опций които имам са дублирай, разшири, само първи, само втори. Един приятел ползва два монитора и има опция "seperate". С тази опция той разделя мониторите така, че сякаш имаш два компютъра един до друг. Нямам проблем със разширяването но това само прави десктопа ми по - дълъг и немога да работя по същия начин както при "seperate"-d monitors. Примерно ако играя някаква игра на единия и кликна върху другия тя се минимизирва тъй като двата монитора ползват същия десктоп. А при "seperate" играеш 2 едновременно . Да не би да е защото съм на лаптоп?
  11. Лаптопа е Lenovo 3000 N200. Трябва да отбележа , че е още в гаранция. Аз мога да сменя клавиатурата но ше излезе около 110 лв. Затова попитах мога ли да я изключа временно. Най - вероятно няма да стане.
  12. Пробвах, но когато се рестартира и клавиатурата пак беше инсталирана. Може би не го правя правилно не съм сигорен. Все пак съм на лаптоп няма да ми е лесно да откача клавиатурата от дъното тъй като моя е от китайските залепени видове така да се каже С една дума ще си играя да го разглабям а пък все пак е още в гаранция ако му направя нещо тъй като не съм напълно запознат и ще трябва да плащам после :/ Още един проблем е, че нещо не загрявам защо показва, че клавиатурите са 3. И нещо немога и да разбера коя.. коя е ( Казах, че съм пробвал тъй като го бях направил преди около 2 седмици, но не помня 3 клавиатури незнам.. може би са били 3 ) Поиграх си и стигнах до извода, че двете HID клавиатури се водят за USB клавиатурата. Другата пък е вградената която като деинсталирам иска да рестартирам добре ресва се и като се пусне не работи обаче ми иска 2ри рес за да завърши инсталацията и след това тя пак е там :crosseyes1: :blink: Някакви идеи ?
  13. wow! Можеше още в началото да погледнеш по - нагоре не виждам какво толкова са увъртали?
  14. Малко е сложно . Счупих едно копче на клавиатурата на лаптопа което си остана там и се отрази на другите та заради това съм с USB клавиатура.. Проблемът е, че счупеното копче много често се натиска без да го пипам сякаш съм си сложил пръста и не го пускам . За да спра това трябва да натисна някакво друго копче и то се укротява.. Чудех се дали е възможно да изключа клавиатурата вградена в лаптопа по някакъв начин, за да може това да спре. Забравих да спомена, че ползвам Windows 7 SP1 (32bit). Благодаря предварително
×
×
  • Създай ново...