Jump to content

gabiviki

Потребител
  • Брой теми

    3
  • Регистрация

  • Последно посещение

gabiviki's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. ами -имам кабел от камерата/а от видеото с обикновен кабел тройка/,който включвам в записвачката/LG ODD Auto Firmware/ и след като ги пусна записа ми излиза през intervideo windvr3 и натискам запис на панела/.след като се запишат през неро ги свалям на диск.нищо друго не ползвам. благодаря за интереса,но някога в училище учихме френски и с английския не се справям
  2. Записвам ги с InterVideo WinDVR3 и те стават във формат-winamp media file,но след това незнам как да ги разделям/на колко GB/,за да се записват на двд .Винаги ми дава по-голям размер и ми съсипва двд диска. Записите ги правя с неро,ако това има значение.Направих 2бр. по 1.93 GB и записа стана,но е голяма играчка така да ги нагаждам.Моля,помогнете с коя програма да ги правя в определен размер/да ги реже,свързва и т.н./.Незнам дали съм изчерпателна,но съм пълен аматьор в това което правя,а записите са на децата ми и искам всички да съхраня на дискове.Предварително благодаря.
  3. Моля,помогнете ми - започнах да свалям заснети филми от видеокамерата и домашното видео с цел да ги прехвърля на DVD-та. Но при записването стават много големи в компютъра ми. Как мога да ги разделя на части /най-лесно,защото съм аматьор/, с какъв размер трябва да е една част за да се запише върху един нормален DVD диск. Моля обяснете ми подробно, с коя програма и как се прави, че съсипах почти 10 диска досега. Предварително благодаря.
×
×
  • Създай ново...