Jump to content

Typhoon

Потребител
  • Брой теми

    8
  • Регистрация

  • Последно посещение

Typhoon's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Chelsea - Manchester United - 2:1 . Леле, чудесен мач. Гола на Руни беше много добър... Луиз направи прекрасен мач и невероятен гол! И накрая дуспата благодарение на Жирков, вкарана от Лампард. Челси победи Манчестър!!!
  2. Здравейте, любопитно ми е, може ли да се гледа 3D на обикновен монитор с Full HD? Чух, че с очила магента и зелено и правилен тип филм нещата се получат. Някой може ли тук да ни разясни дали това наистиа е възможно и какви други възможни начини има за гледане на 3D без специален монитор
  3. Здравейте, понеже научих, че за да направиш геймплей на игра, например, трябва да му "пооправиш" размера. Чух, че се ползвали някакви кодеци и т.н. , но не знам повече... Та, може ли някой да ми обясни малко по-подробно как върви тоя процес и какво трвбва да ползвам за него.
  4. (Chelsea - Fulham) - Браво Luiz, перфекна игра!!! Браво, Cech. Най-великия вратар!!! Браво, Chelsea!
  5. От къде сте? Може да се кръстите на някой бележит човек от вашия град или някоя река и т.н.
  6. Здравейте, скоро си изтеглих Camtasia Studio 7 и съм доста доволен от нея. Способностите й за обработка на клипове са чудесни, но от записа на видео съм малко недоволен. Когато записвам десктопа, да кажем, няма проблем, но когато се опитам да запиша геймплей на някоя игра става това. Играта си ми върви нормално и не забива, но клипа ми го накъсва като на снимки. Имате ли идея как мога го оправя. А ако не, бихте ли могли да ми препоръчате някоя хубава? Изтеглих си FRAPS, но прави записите много големи. Едноминутен запис заемаше почти 1GB място.
  7. Ами, хайде. Какво ще кажете за Торес, който се премести от Ливърпул в Челси?
  8. Е, кой е любимият ви отбор? Моят личен фаворит са Челси.
×
×
  • Създай ново...