Jump to content

onogondur

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

onogondur's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте,уважаеми съфорумци.Ще използвам тази тема,за да не поствам нова такава. За какво става дума.Имам въпросният рутер у дома.За него с кабел е закачен стационарен компютър,с Уин 7.Безжично към рутера е свързан и лаптоп,с Уин ХР.От интернет доставчика е зададен статичен IP адрес.На стационарният ползвам уТорент,програмата няма никакви проблеми със свързаността.Както свалянето,така и качването са безпроблемни.И скоростите са високи.На лаптопа обаче,има нещо,което не ми харесва.Той така и го взех,с инсталиран БитКомет.Скоростта на сваляне е двойно по-малка,отколкото на стационарният.Но предполагам,и че толкова си може.Но пък няма никаква скорост на качване.И това е,което не ми харесва.Пробвах да инсталирам там уТорент,но отново нямаше скорост на сийдване.Долу вляво на БитКомет прозореца има жълта точка и ми казва,че порта е блокиран.Същото беше и с уТорент. Какво мога да направя,като промяна на настройки,за да преодолея това?Благодаря предварително на всеки отзовал се и весели и хубави празници пожелавам.
  2. Добре. Но как това,че адаптера не подава правилен ток към рутера,ще повлияе на работата на рутера? Не ламерствам,просто ми е любопитно.Аз поне не мога да си го обясня логично.
  3. Тоест,искате да кажете,че щом все пак има светлинки,които работят,значи все някак работи рутера.Ще го изключа за повече време сега и ще пробвам да видя кое как е. Кое ви навежда на мисълта,че може би адаптера му не е в ред? Бихте ли ме посъветвали,къде мога да намеря друг подобен адаптер? От Варна съм.
  4. Здравейте,уважаемо съфорумци.Ето,че и при мен се появи някакъв проблем с моят рутер, DI 524,версия G.2, фърмуеър 3.12 . Като се прибрах днес от работа,нямаше интернет.Лампичките му обаче святкат по-различно от обикновено.Угасват всичките,без тази на захранването,после премигват една след друга последователно,и отново угасват.Както и да е,при вкарване на кабела директно в лан-картата ми,интернета си идва на мястото.Опитвах хард-ресет многократно,но няма промяна в държанието на рутера.Преди месец-два пак така беше станало,след спиране на тока.А днес не е спирал.Тогава след ресет се оправи,но днес не иска.Моля да изкажете някакво мнение и съвет,за диагностициране на проблема. Благодаря предварително на всички отзовали се.
  5. На друг рутер,в дома на мой познат, нямах проблеми с намирането на безжичната му мрежа.Според уважаемите съфорумци в друг форум,относно работата и настройките на Андроид базирани телефони,моят рутер излъчва на даден канал,а телефона работи на съвсем друг.
  6. Как да разбера на кой канал работи моят рутер,версия G2, F/W ver-3.12 ? Проблемът ми е че не мога да свържа мобилният си телефон към него,тоест,не могa да полазвам Wi-Fi.Модел LG Optimus GT540.Благодаря предварително.
×
×
  • Създай ново...