Jump to content

MrSexobeat94

Потребител
  • Брой теми

    46
  • Регистрация

  • Последно посещение

MrSexobeat94's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте! Как си теглите парите от Пейпал към българска банка с най-малко такси? Защото казват, че е голям обир с това превалутиране.
  2. Здравейте! Закупих си този таблет https://edigital.bg/wifi-tableti/tablet-alcatel-onetouch-pixi-3-10-8gb-wi-fi-white-android-p417253но няма българско меню. 5.0.1 е версията на андроида. Моля помогнете
  3. Здравейте! Установих, че охлаждащите подложки за лаптопи се избират в зависимост от самият модел на преносимия компютър. Моля ви, да ми препоръчате подходяща. Благодаря ! (прикачвам снимка на лаптопа)
  4. Много се надявам да е от него, а не нещо по-сериозно! Благодаря ви много за помощта!
  5. Когато не правя нищо на копютъра го няма този шум, а когато се извършват някакви дейности се появява (като например теглене на игра в торента или няколко отворени браузъра) А възможно ли е да от вентилатора?
  6. Здравейте! Купих си нов лаптоп Acer Aspire E5-575G NX.GDVEX.007. Още при първото му ползване дочух странен шум. нещо като леко бръмчене. Ако е по-тихо в стаята се долавя ясно и е дразнещо, не знам дали това е нормално. Ще прикача звуков запис. Много ще съм ви благодарен ако ми кажете от къде идва бръмченето и дали е нормално . https://drive.google.com/open?id=0BzM2S451TCxnbXBQQ0ZDSzEyZ2M
  7. Здравейте! Ще си преинсталирам компютъра и искам да ви попитам как да си запазя настройките и информацията на Google Chrome? С Windows 7 съм.
  8. Моделът е ASUS X552MD-SX011D.Но не знам от къде да потърся тази актуализация.
  9. Точно,тази стрелка се мърда,но промяна на яркостта няма,а с калибрирането не се получава резултата:(
  10. В контрол панел,когато местя стрелката на screen brightness не откривам никаква разлика,няма промяна на яркостта.А при натискане на Fn+F5,F6 също се показва правоъгълника за увеличаване и намаляване на светлината,но промяна няма.
  11. Здравейте! Наскоро си взех лаптоп Asus x552md, но не мога да си оправя яркостта на екрана. Не ми работи опцията FN+F5 и F6. Инсталирах всички драйвъри и другите опций с Fn си работят.Драйвърите ги изтеглих от сайта на Asus.Пробвах да оправя яркостта и от Graphics properties,но там не мога да получа желаната яркост.
  12. Здравейте! Опитвам се да си сменя цвета на лентата на задачите, но за тази цел трябвя да отида в "Персонализиране", а това меню при мен липсва. Разгледах в интернет, че с дясно копче с мишката в/у декстпопа го има, но при мен не.. http://prikachi.com/images/588/7587588u.jpg
×
×
  • Създай ново...