Jump to content

stormcaller

Потребител
  • Брой теми

    41
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

stormcaller's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Как мога да копирам диск от Windows XP SP2 и да го запиша на празен диск чрез ImgBurn, но да е bootable? Благодаря предварително за отговорите!
  2. Благодаря за отговорите! Може би наистина няма смисъл да се наливат толкова пари за нова карта, но както казва Nazikov, картите втора ръка са без гаранция, което си е рисковано..
  3. @Nazikov, мерси за препоръката! Забравил съм да сложа информация за захранването, ето снимка: http://img651.imageshack.us/img651/2432/006londluglu.jpg
  4. Привет! Реших да не пускам нова тема, а да ви се обясня направо тука. Пиша от името на един приятел, поради проблеми с неговата машина. Видео картата му е изгоряла и все още сме в процес на търсене на подходяща, и достъпна видео карта. Бихте ли ми препоръчали към какво да се насочим, като имаме предвид следната конфигурация (добра като за 2005 година): MB: ASUS K8N-EAYVZ -Ai Series, Socket 754, NVIDIA nForce3 250 HT 800, DDR400, AGP 8x CPU: AMD Sempron 2800+ 1.61 Ghz RAM: 2x512MB DDR 400 Video: Nvidia GeForce FX 6600 TD 128MB HDD: 80GB Seagate 7200 SATA За съвместимостта едва ли ще има проблеми, обаче ви моля предложенията, които ще дадете, да не са с някакви космически суми, а нещо от порядъка на 150-200 лв. Разбира се търсим нещо по-добро от вече издалата багажа nVIDIA, но в краен случай може и подобна (ако въобще се произвеждат такива). И да вметна, че компютъра се използва главно за игри. Благодаря предварително на отзовалите се!
  5. Реших да "възкръсна" темата и да направя питане свързано с по-новата версия на програмата. Става въпрос за Sound Forge Pro 10.0, а питането ми е относно запазването на вече обработените файлове. Давам пример: Отварям mp3 файл с битрейт от 128 kbps и примерно искам да отрежа част от него. Дотук добре обаче след като дам Save as...и запиша файла с желаните от мен настройки, (избирам файла да бъде запаметен със същия битрейт от 128 kbps) въпросният файл се записва с 256 kbps, което един вид е глупост... Хвърлих око на настройките, но нищо не намерих. Та ако някой знае как да записвам файловете наистина с битрейта който искам, нека да сподели. Благодаря предварително!
  6. Когато провеждам разговор, и отсреща човека има камера, нали всичко е точно, виждам го и го чувам. Обаче когато започна конферентен разговор, картината изчезва и сме само на звук. Това става когасто сме 3+ човека... Има ли някакъв начин картината да не се скрива, въобще може ли да се появи?
  7. Хмм, не знам защо така... Моля ако някой друг чете темата и има мнение по въпроса да пише.
  8. Въпросното нещо, което искам да запиша се намира тук: http://www.ligx.de/de/hamburg/docks/events...hammerfall/1470 Давате малко надолу, натискате http://img207.imageshack.us/img207/3379/playa.jpg и си започва концерта. Инструмента Grab++ на Orbit Downloader засича стриймващия линк, който е: rtmp://87.119.218.197/oflaDemo|oflaDemo|1470|http://www.ligx.de/player_emb.swf|http://www.ligx.de/de/hamburg/docks/events/2009/3/23/hammerfall/1470&OBT_fname=1470.flv Пробвам по посоченият начин за запис с VLC, но не става... Аз съм до тук...
  9. Всъщност съм бил със стара версия, обнових до последната и сега има опция за възпроизвеждането на формата, обаче нещо не чаткам това със записа...
  10. Има ли някакъв софтуер, който да записва видео, стиймвано чрез rtmp протокола? Имам в предвид видео, което се излъчва на живо, а не някакъв клип от популярен сайт за клипчета. Ако има някакъв начин ще се радвам да споделите!
  11. Не не, когато е минимизиран и пусна някоя песен (не от плеъра а от някаква папка на компа например) и си се показва нормално плеъра с лентичката в taskbar-а и пак трябва да го минимизирам. Та затова питам дали има вариант като пусна песен и да си стои минимизиран а не да изскача. Да последната версия е (0.9.6.3).
×
×
  • Създай ново...