Jump to content

zidan1280

Потребител
  • Брой теми

    10
  • Регистрация

  • Последно посещение

zidan1280's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. А колко вата да си взема ето малко характеристика http://pavelinf.hit.bg/index.html
  2. Приятел случайно унас имам др захранване на по малко от година е. FSP GROUP INC.-FORTRON/SOURCE model № ATX-300 NR 300W Възможно ли е да ми свърши работа. А и имам хард унас 80 гб да го туря като маика а другия да го държа докато не спре и тогава да зема нов ?
  3. Не е от захранването отварях компа и ясно се чува как чука от ХДД викате бегам до магазина ?
  4. Не е нито един от тези звуци незнам защо се насочихте вс към HDD може да не е от там. Щракането е се едно се стартирва компа (моментно) от снощи компютъра не е прещраквал защото несъм го пипал а е работил цяла нощ. Сега като седнах малко да се поразровя и забива целия компютър и прещраква, но само като забива.
  5. Не не е така то когато компютъра засече(което става доста често) и прещраква за секунда пред 5-10 сек и то не с такъв звук
  6. компа е на не повече от 3 години ем каде щрака някъде по дъното
  7. Здравейде драги съфорумници имам един въпрос. Конфигурацията на компютъра ми е ---- AMD Athlon 64 x2 Dual Core Proccessor 4200+ , 2.21GHz , 2GB RAM От известно време на сам машината взе да насича и да ПРЕЩРАКВА като зарежда (което според мене е по-претеснителното и мисля ,че води до др. проблем с насичането). Та ако някой има някакфа информация как да поправя това ще съм му благодарен. Да кажа само че съм го преинсталирал та нее от това предполагам. Него преинсталвам за 1 път , прил съм го прекалено мн пъти, та предполагам че не е в някой пропуснат драйвер или нещо от преинсталването. Мерси предварително !
×
×
  • Създай ново...