Jump to content

nadina

Потребител
  • Брой теми

    12
  • Регистрация

  • Последно посещение

nadina's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, деинсталирах Avast5,но за съжаление не мога да инсталирам Avast6.Опитвах няколко пъти,първо от официалната версия,но тук страницата изобщо не се отваря.Пробвах да изтегля отделните версии,но при всичките ми опити се получава само частично изтегляне и тегленето стопира.Съжалявам,че не се получи. Все пак ви благодаря за вниманието и за отделеното ми време.
  2. Моля да ме извините,че не приложих информацията като прикачени файлове.Extras.Txt OTL.Txt
  3. С операционна система Windows 7.Вчера сканирах с програмата Malwarebytes'Anti-Malware,откри два зловредни кода,изтрих ги,рестартирах компютъра,но проблемът не се реши.Забелязвам,че не мога да обновявам и антивирусната Avast с нови дефиниции-стартира обновяването и почти веднага стопира и не може да продължи.
  4. Не използвам конкретни и специални програми,единствено за възпроизвеждане на аудио и видео формат,като vlc,media pleyer.Антивирусната е само една avast.Не влизам в много сайтове,а само в определени 3-4,като конкретно в prodavalnik-тук ми се отваря страницата,но снимките и под снимките на артикулите-не се отварят дори и да се зареди след доста чакане подстраницата.В predavatel-която и да е радиостанция тръгва,но най-много след 1-2 минути спира и трябва отново да избирам станцията.Facebook-отваря главната страница и толкова.В ABV пощата-със стандартната версия няма проблем,новата не се зарежда.Torrent -тегли много бавно и много трудно стартира тегленето.Скоростта е между 50-200kb/s.Направих проверка с друг лаптоп-свързах го към мрежата,работеше перфекнто,скоростта на теглене от торент беше между 5-8 MB/S. Дано да съм успяла да предам ясна представа за проблема ми. Благодаря ви. И се извинявам за непълно формулираната тема.
  5. Здравейте,неведнъж сте ми помагали,затова се обръщам отново с молба за мнение и помощ.Проблемът с компютърът ми е следният:компютърът,без никакви причини отказва да зарежда подстраниците,не мога вече да слушам онлайн радио-задържа само две минути и прекъсва.Сканирах за вируси-чист е.Занесох го на сервиз-нищо не се откри,т.е.уж всичко е нормално,само дето не работи добре.Днес го преинсталираха,но проблемът си остана. моля за мнение и евентуална помощ ако е възможно. Благодаря ви предварително.
  6. ) инсталирах драйвера за XP и лампичката на камерата се включи.Получи се-много,много Ви благодаря.Останете със здраве.С уважение.
  7. Здравейте, Моля Ви за помощ.Не мога да намеря драйвъри за уеб камера Creative model PD1030,за Windows7.
  8. Благодаря Ви много за отделеното време и за вниманието.Помогнахте ми да си отговоря на въпроса,който ме притесняваше.Да,за съжаление не може да се поправи-налага се да си взема ново.Желая Ви само добро!
  9. H.L.Data Storage DVD WRITABLE/CD-RW DRAVE MODFL:GSA-H10N 5V/12V=1.5A/2.0A LGE-DMGSA-H10L(B) CLASS 1 LASER PRODUCT TO IEC 60825-1
  10. Intel Core 2 Duo Ram 1 GB Hard 320 GB ,Fujitsu Siemens компютърът не е нов,на 5 години е,но записващото устройство е ползвано приблизително 30 пъти.
  11. Проблемът ми се получи,след като "майстор" ми преинсталира компютъра,т.е.след неговата намеса записвачката ми отказа,а при запитване,въпросният човек отговори,че просто й е дошло времето да се счупи,на което не повярвах и затова реших да се допитам до вас.Съмнението ми е,че вероятно на записвачката ми са й "помогнали".
  12. Здравейте, Моля Ви да ми помогнете да намеря отговор на въпрос,който ме измъчва: Проблемът ми е свързан със записвачката (разрешете ми да поясня,компютърът+записвачката са оригинален комплект с немско качество)и се питам -възможно ли е перфектно работещо устройство,без засечки,изведнъж,просто така от само себе си,да си самосчупи лагерите,в следствие на което чекмеджето блокира,и в крайна сметка да се окаже абсолютно непотребно.Възможно ли е да се получи това,защото имам съмнение,че за това е нужно груба сила? Моля Ви,наистина се нуждая от Вашето компетентно мнение.Като Ви благодаря предварително,оставам: с уважение.
×
×
  • Създай ново...