Jump to content

Night_Raven 2

Потребител
  • Брой теми

    217
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Night_Raven 2's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ей сега инсталирах версия 6.18 и нямам проблем със писането,всичко е наред! http://i.imgur.com/ZjnF5Om.jpghttp://i.imgur.com/CuDKPEx.jpg http://i.imgur.com/6h74g8Y.jpg http://i.imgur.com/Y0PggVc.jpg http://i.imgur.com/vU9SLLf.jpg http://i.imgur.com/69ziLET.jpg
  2. Да,така е но по-новият не успя да се инсталира,стига до определено положение - до някакъв файл "CA8R" (говоря по спомен,може и да не се казва точно така,но мисля,че е нещо от рода) ,после се връща назад и казва,че не е възможно да се инсталира! Едната я сложих,после допълнително,след като стана проблема с писането! Да,ей сега ще пробвам и ще споделя! Зная че е така,но както споменах,имам драйвъри за тв тунера ми само на XP. След малко ще направя един скрийншот,за да се види какво ми и изписва!
  3. Замалко да я оплескам,че съм сложил и парола на биоса,добре че успях да си направя опциите на дефулт! Не знам откъде точно да я изключа тази опция какво точно да търся?! В момента просто налучквам! Май ще се наложи да потърся книжката която беше към компютъра,или да я потърся в ел. вариант!
  4. По принцип съм с две операционни системи - XP и W7,но проблемната в момента е XP. XP-то по принцип си беше на английски,но използвах този LIP пакет! За писане използвах фонетиката на Илия Данков и фонетиката от този сайт. Иначе скайп версията я смених вчера от 6.18.0.106 на версия 3.8.0.188. П.П. Не ме интересува,че XP-то вече е излезнало от поддръжка (зная го - От 8 април 2014 г) и че е по уязвимо на вируси и т.н. ,харесва ми и искам да си го ползвам въпреки това! П.П. 2 А и тв тунера ми работи само на XP,защото само за него има драйвъри!
  5. Здравейте! В момента пиша от същите тези фонетични клавиатурни подредби и нямам проблем,както се вижда! Когато обаче отворя скайпа и започна да пиша се получава така - - - > òàò ,или ??? Мога ли да разреша този проблем по някакъв начин? Благодаря на отговорилите предварително!
  6. Първоначално точно тази мислих да си взема,само че на Асус,но доколкото разбрах конфугурацията ми не пасва за карта с 2гб памет! Благодаря за инфото и препоръките Night_Raven! Night_Raven,а ще може ли да ме насочиш малко по - подробно как мога да изключа TurboCache-а,вчера гледах доста време в NVIDIA Control Panel,но не я видях тази опция,да не би да е под друго име?!
  7. Значи това било,ах тези от майкрософт! Преди три дни си бях с версия 4.2 на скайпа и не ми позволи да се логна,наложи се да инсталирам последната версия на скайпа и тогава станаха нещата! След като версия 3.8 си работи ще изтрия последната простотия на майкрософт и всичко ще си дойде на мястото! Аз също не провеждам видео разговори,така че не ми пречи да съм със старта скайп версия!
  8. Благодаря за инфото Night_Raven! Значи,игри няма да играя,или ако играя,няма да е нещо натоварващо,или извън изискванията на игрите! Все пак се съобразявам с изискванията,които се налагат от прозводителите на игри! По принцип новата видео карта ми се иска по бързичко да конвертира видео клипчетата и филмите,които обработвам! А иначе,да попитам още нещо,сега се сетих,при смяна на "новата" видео карта рам паметта ми ще се увеличи ли точно на 4гб ,или ще си остане отново 3,12ГБ В момента рам паметта ми е 3,12гб,като се има в предвид,че съм с 64 битова операционна с-ма на седмицата! П.П. Бях сложил преди Vista Ultimate OEM и имах точно 4гб,но преди да стартира,явно изключваше за момент видео картата,за да нагласи нещата с рам паметта,верно малко повече време отнемаше,за да се включи,но когато компютъра стартираше беше точно с 4гб рам памет! П.П. 2 Иначе в момента,видео картата,която ползвам е (Asus) Nvidia GeForce 210 32 бит 512мб
  9. Значи е същото,както предположих,че става с порт 2.0 и 3.0 на USB-тата! Благодаря за инфото и препоръката!
  10. Преди малко попаднах на тази видео карта - - - > SAPPHIRE R7 240, 1GB, GDDR5 ,какво ви е мнението,добра ли е видео картата? 1 GB GDDR5 4600 MHz 128-bit D-Sub(VGA) HDMI (with 3D) Single-Link DVI-D 150(L)X105(W)X15(H) mm Size Advanced GDDR5 Memory Technology, AMD Stream Technology, AMD Avivo HD (DVD/HD-DVD/Blu-ray Playback), AMD CrossFireX™ Multi-GPU Technology , AMD HD3D Technology, 28 nm GCN (Graphic Core Next) Architecture, PCI Express 3.0, DirectX® 11.2, OpenGL 4.3, Mantl И още нещо,което ме вълнува в момента е,каква е разликата между PCI-E (2.0) и PCI Express 3.0? Мога ли да поставя видео карта - PCI Express 3.0 ,а всъщност самия слот да е PCI-E (2.0)? Да не би да е нещо подобно както при USB-тата - порт 2.0 и 3.0 (за по бърз обмен на данни) ?
  11. Не са проблем 9 лв разбира се,благодаря за препоръката! Само да попитам 128 бита,нормално ли е за моята конфигурация? Night_Raven,a можеш ли да ми предложиш нещо подходящо за тази конфигурация (независимо колко гб/мб ще е видео картата и колко бита)?
  12. Захранването ми е : Model : ATX - 700w А,относно видео картата предпочитам да е чисто нова!
  13. Каква ми е конфигурацията ли? Ако питаш за това ето това ми е дъното - - - > MS 7236 П.П. Надявам се не ме питаш с цел да ми кажеш,че за това дъно не си заслужава,да правя промени! Просто в момента искам съвет при избора на видео карта с посочените по-горе характеристики!
  14. Привет! Моля да ми препоръчате видео карта до 130 лв. По възможност бих искал да е с 2gb и да е с 384 бита PCE-Expres (2.0) ,или видео карта с 1gb 384 бита PCI-Expres (2.0)! Замалко да пропусна и да не е с радиаторче,а с вентилаторче! Благодаря предварително за препоръките!
×
×
  • Създай ново...