Jump to content

eHoT4e

Потребител
  • Брой теми

    13
  • Регистрация

  • Последно посещение

eHoT4e's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, в сайта на производителя има драйвъри само за Уиндоус 8 и то 64бит ( повечето стават и за 32 ) Обаче лаптопа е с ниски параметри и много се мъчи процесора като работа. Мисля да пробвам с 32бит да видя дали няма да е по-добре, но ми се иска да си сложа 7-цата. Но никъде не намирам драйвъри за нея. Пробвах всеки драйвър да го търся по отделно, но без успех. Лаптопа е HP Compaq CQ58-250 --> http://www.technomar...4u84ea-notebook Бях пробвала и да сложа драйвърите за 8цата на 7цата ( бяха ми казали, че може да стане ) Но за съжаление нищо не стана. Ако някой може да помогне ще съм му много благодарна.
  2. Здравейте, до преди няколко дена лаптопа ( ASUS X50SL ) си работеше нормално докато онзи ден когато го включих уифи-то го даваше с червен хикс и не намира никакви мрежи ( а има активни ) Забелязах че лампичката за УиФи-то не свети и го пуснах. Светна лампичката но никаква промяна. С Уиноус 7 съм и когато дам за поправяне на проблема ми изписва че картата е изключена. Във девайс мениджъра ми изписва, че устройството работи нормално. Въпроса ми е мога ли да включа картата по друг начин освен с комбинацията от клавиши ? И друг проблем който ми даде по едно и също време - лампата за батерията не свети ( все едно не е вкл. зарядно ) а в същото време си зарежда нормално лаптоп-а. П.П. Забравих да спомена, че го преинсталирах, но проблема си остава.
  3. отваряла съм компютри и лаптопи, просто този не мога да го отворя понеже е все още в гаранция, но както казах то не знам дали има смисъл и от гаранцията защото всеки път така ми го връщат. Значи то е вентилатора на кутията. Просто от време на време за секунди спира да работи и после пак почва, което не е проблем.. проблема идва от там, че когато спре дори и за секунда, компютъра издава сигнален звук ( че нещо в кутията е спряло да работи ) И самия звук е доста дразнещ особено когато се опитваш да спиш И по принцип ми казаха в сервиза " Еми спри си го той не ти трябва" Е да ама не искам да го спирам за това искам да му увелича оборотите, като така се надявам да не спира. Аз лично си обяснявам, че спира защото е достигнало определена температура или нещо подобно.. нещо като климатик Също гледах, че има и някакви програми за настройки на вентилаторите, но нямам и на идея как се работи с тях. За това и се обръщам към вас за помощ П.п S.Feradov мерси за обяснението, но това което разбирам е само за вентилаторите на процесора и не ми върши голяма работа. Но все пак според вас да си ги настроя ли тези неща понеже е на Disable ? Мерси !
  4. Нямам представа. Как мога да ги видя тези неща без да го отварям ? Аида64 ?
  5. Имам проблем със вентилатора на кутията. Понеже когато спре да работи и издава предупредителен звук. Воден е 6 пъти на сервиз заради вентилатора, но все същата история. Явно трябва да се настрои на по-бързи обороти ( поне аз така мисля, че трябва да стане ) Но не съм наясно със тези опции в Биоса. Моля за помощ. Ето и снимки на биоса. Ако може да ми обясните 3-те опции за какво съм ще съм ви много благодарна.
  6. Човече, аз знам че е хардуерен проблема. Знам, че клавиатурата вградената трябва да се смени и то защото не работят само 2 копчета от нея, а не както каза техника във сервиза "цялата за нищо не става трябва нова" и аз се доверих и изобщо даже не я пуснах да я пробвам, а се оказа, че работи и можех да си въведа паролата както и стана по-късно. Външна клавиатура не работеше просто защото беше барникано във биоса и бяха забранени периферните устройства. Какво вече казах тези неща ги оправих. Както и преинсталче си направих и т.н. Попитах за тъч пада просто за да видя дали трябва явно и той да се сменя или може да е нещо което да съм пропуснала. Примерно да е изкл. от някъде или драйвърите да се сложат, но след като ми каза, че може и без драйвъри да работи - явно е, че и това трябва да се сменя. Остана само факта, че не ми работят сензорните бутони, за които обаче съм сигурна, че не са изгорели, просто в оригиналния сайт няма драйвърите за тях. Не е нужно да се изнервяш и да нареждаш.
  7. защо тряа да се съгласявам ? Да им давам пари за нещо което и аз мога да направя ли ? Аз не виждам защо все още тряа да го нося в сервиз при положение, че тея дни си чакам клавиатурата. От вас просто исках помощ за тъпите драйвъри защото не ги откривам никъде за сензорните бутони и тъч пада просто ако някой има предположения какво може да е станало с него. Ако съдя по настолния ми компютър в гаранционните сервизи толкова много разбират, че 5 пъти връщах компа с 1 и същи проблем и не ми го оправиха, накрая се ядосах и си го оправих сама. А и мисля че това е форум за помощ, а не всеки пост да бъде "закарай го на сервиз" Почти съм сигурна, че всеки един човек се е сетил за сервиз преди вие да му кажете.
  8. лаптопа беше още в началото на сервиз, но ми го върнаха и ми казаха, че специална доставка за клавиатура трябва да се направи и некви глупости и ми го върнаха, затова започнах сама да си го правя и както казах и клавиатурата си работи само 4 копчета не бачкат. Това което не мога да донаправя е тъчпада, сензорните бутони не работят и батерията не искаше да се зарежда, но се оправи. Като пусна да сканирам с драйвър макс ми казва, че всички драйвъри са ми наред. Айде за тъч пада може и да се е преебал напълно, но поне сензорните клавиши си бачкаха без никакви ядове.
  9. Все пак успях да го направя. Инсталирах му уиндоус 7, обаче сега проблема е друг. В официалния сайт на тошиба няма драйвъри за тъчпада, а той не работи. Като въведа точния модел и като избера драйвърите които искам за тъча ми пише че няма за този модел. И пак ви моля за помощ Мерси предварително.
  10. Toshiba satellite a300. Страх ме е да не го прецакам. За първи път отварям лаптоп сама
  11. сигурно е, че работи. Няма ли някакъв вариант да подкарам флашка или си ди без боотване
  12. Здравейте, имам проблем с лаптоп-а. Клавиатурата не работи, също така не работи и външна клавиатура. Не мога да си напиша паролата за да вляза в уиндоуса ( с ХП ) не мога да боотна си ди за да преинстална, не мога да боотна и вуртуален уиндоус за да опитам да оправя настройките от контрол панела. Моля някой ако има някакви идеи какво мога да направя да сподели с мен. Отворих го за да махна батерийката на биоса за да се нулира, но няма как да се махне. Между две пластинки е, които имам чувството че ако ги махна ще се преебе напълно :( ПОмощщщщ моля ви.
×
×
  • Създай ново...