Jump to content

ivapenkova

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

ivapenkova's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Странни събития, изглежда, стават в Атлантическия океан край бреговете на Съединените американски щати. Във и около района, образуван от мислената линия, която съединява Бермудските острови, Флорида и Пуерто Рико, значителен брой кораби и самолети са изчезнали при тайнствени обстоятелства. Известен под популярните имена „Бермудският триъгълник“, „Дяволският триъгълник“ и „Морето на изчезналите“, районът се нарича още „Омагьосаното море“, „Зоната на полумрака“ и „Пристанището на изчезналите кораби“. Продължава получаването на съобщения за загадъчни случки, станали там, а поредицата от събития се превърна в съвременна морска загадка. През последните десет години на Бермудския триъгълник бе отделено много внимание. Той стана тема на книги, статии и списания, предавания по радиото и телевизията. На него бе посветено специално телевизионно предаване в САЩ и той бе включен всред тайните на неидентифицираните летящи обекти и древните извънземни астронавти. Според всички описания там става нещо много странно.
  2. Супер сериал за мен е Вампирски дневници. Много ми харесва.Всеки филм с вампири ми харесва независило дали е скучноват или не понеже още от малка съм вманиачена на тема вампири. Най-готиния сериал за вампири правен някога е този.Иначе харесвам и Доктор Хаус, Изгубени, Шепот от отвъдното и други.
  3. Всъщност ръководните принципи за създаването на една сериозна, здрава парола включват използването на комбинация от три неща: букви – малки и големи, цифри и специални символи. Това са символи като !, @, $, %, & и други подобни. Това на всеки е ясно. Ама идва един такъв момент, в който определен сайт не ти възприема паролата.И тук идва въпросът защо сайтовете масово не допускат използването на символи в паролите?
  4. За човека оптимист, чашата е наполовина пълна. За човека песимист, тя е наполовина празна. За инженера, е два пъти по-голяма,отколкото е необходимо. Детенце на програмист тръгва на училище. В първия учебен ден учителката обяснява: - Ако някой от вас има въпроси, нека вдигне ръка и когато му обърна внимание, да пита. Детето веднага вдига ръка. - Да, какво има? - обръща се към него учителката. - Нищо, просто проверявам как работи системата. Уебмастър си купил компютър на старо - AT, с процесор Pentium на 166 MHz. Пуснал го и на дисплея се изписало "166". На следващия ден - пак. На по-следващия човекът се възмутил: - Бива ли такива мошеници?! Преди два дни купих компютъра от тях и броячът му вече е развален!
×
×
  • Създай ново...