Jump to content

pitashtata

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

pitashtata's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Да ви кажа какво съм направила досега, по съвети на едно момче от форума ( на което пратих 1000000 писма и въпроси и най-търпеливо ме съветва стъпка по стъпка ).Да ви кажа, не разбирам от инсталации на програми и допира ми до компютри е само по работа, затова не ги знам тези неща. Та преди 10 дни инсталирах Ardamix keylogger, след което работи 7 дни и спря.По съвет на момчето, направих дезархивиране на програмата с extract here, и след много обяснения влязох в keylogger.exe, отвори се прозорче, и започна да свири музика, като написах някакво име ми излезе код с главни букви, които трябва да въведа в лиценз код, да ми се кракне програмата. Но сега не мога да намеря къде да го сложа този код. Съвета на момчето е да отворя Start/programs и с някаква комбинация от клавиши в стелт режим да сложа програмата в десния ъгъл до часовника и с десен бутон върху нея да намеря къде да сложа кода. Поне така разбрах, моля ви, ако съм написала някоя глупост, не ми се смейте, не много . Като дезинсталирам програмата и после наново опитам да кача нова, не става, не тръгва вече. Как да си въведа кода, какво да направя?
  2. . Да ви кажа нищо не разбрах от бисквитки и браузъри и там не знам какво си.На тема компютри съм много боса, работя си на счетоводна програма и толкова. Но обяснете ми простичко, моля ви момчета, смятам че съм средно интелигентен човек и ще разбера.Даже снощи успях много бързо и от първи път да блокирам конкретен сайт .Ха ха, не ми се смейте, поне не много.Само не знам може ли и втори сайт да блокирам. Та така, използваме Мозила, браузер Firefox, и през google търсачка.Какво значи бисквитки? В момента мъжа ми не знае даже най-просто да изтрие нещо от "История" на интернета, но смятам ще разбере как. Интересува ме конкретно, ако се изтрие "История" на интернет страница в Windows 7 , после някъде остава ли в C, D и как точно да видя, стъпка по стъпка.Ако пък не да опитам да сваля програма, която записва къде е влизано, в кои страници.
  3. Как точно се разглежда хронологията на браузърите, стъпка по стъпка, ако може, че нищо не разбирам от компютри. Ако се изтрие хронологията само от "История", информацията за хронологията остава ли някъде?
  4. Здравейте! Да ви питам, търся програма за проследяване в интернет, в кои сайтове е влизано.Ако се изтрие историята, има ли начин после да се види кои сайтове са ползвани?
×
×
  • Създай ново...