Jump to content

kaka Dora

Потребител
  • Брой теми

    14
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

kaka Dora's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте! Скоро попаднах на програмата Adobe Premiere Pro и ми и сложна.Знам,че не е лесна програма за начинаещи като мен,но ще се радвам ако някой намери време да спретне едно ръководство.Видях в интернет книга-ръководство,което се предлага на пазара и осъзнавам,че се състои от доста раздела,но по-конкретно ме интересува как се реже и съединява клип с тази програма.Много ще съм благодарна ,ако намерите време за това.
  2. В ръководството за работа с AviRecomp не видях да е споменато как да настройм субтитрите към съответното видео.При мен се появяват в началото на песента(и то последните няколко реда от превода) и всъщност песента си остава без превод.Как да ги настроя за да има синхрон с песента ?
  3. Споменах,че имам проблем с формата на субтитрите,а не с програмата,но сега е по-добре с бг версията.Избирам нужния формат ,но пак същото програмата не го приема... Явно се нуждая от ръководство или малко помощ от ваша страна.Ще я получа ли ?
  4. Такам... ей ме на отново До къде съм стигнала вие ще кажете... След като приключих с текста и избрах`Save` ми излезе `прозорче` от което трябваше да избера какъв да е формата. От един коментар тук, разбрах че трябва да е : `Нужната програма се нарича AviRecomp. Ако субтитрите са в .ssa или .ass. Ако са в .srt формат ще излезат вградени по един и същ начин винаги, без възможност за едит. ` Аз не намерих там тези формати.Показва че е ххх формат ?Ем... помощ
  5. Мерси мн ще пробвам .Дано успея и след като това стане ще задам и другите си 2-3 въпроса.
  6. От филма се отказах,може би е мн голям и изисква мн чакане. Още съм съвсем зелена в тия неща.Имам няколко въпроса,но ще ги задавам един след друг ,че ще стане какафония. Пак ще повторя тъвия си въпрос.Към музикаен клип искам да вградя субтитри.Разгледах няколко от ръководствата тук по тази тема,но малко се обърках,защото не знам първо как се създават тези формати в които трябва да са субтитрите,също така как се създава синхрона им с клипа.Само разбрах коя е програмата с която това става AVI RE Comp,разгледах ръководството отново и мисля ,че ще се справя ако някой ми обясни нещо за създаването на самите субтитри.
  7. Стана да получе се ,но вече 48 часа ми дава waiting.... няма ли друга програма,която да е с по обширно ръководство?
  8. сори че се забавих ,но реших първо да я сваля за да видя дали това ми трябва.свалих я и инсталирането стана безкрайно въобще не става така както го пише в ръководството.къде бъркам
  9. Искам да направя 2-ве неща: 1-во-Искам да изрежа от един филм само отделни сцени,но за целта трябва да ги конвентирам иначе virtualdubmpg-2 не ги приема.Кой конвентор е по-добър и лесен за използване?Не съм конвертирала и си нямам на идея какво се прави.Променяики формата,субтитрите ги няма,дано в ръководството за работа с virtualdubmpg-2 да е обяснено. 2-ро-Пак трябва да конвентирам.Искам към един музикален клип да вмъкна бг субтитри(превод на песента).Формата е avi и програмата не го приема.Какъв трябва да е формата? Явно и двете неща изискват канвертиране(ако може дайте линк за конвертор,пък ако е с ръководство ще е супер). Моля да ми обърнете внимание и дано сте разбрали какво точно питам,че и на мен ми е малко каша в главата.Искам да ги науча и правя тези неща.Благодаря предварително.
  10. знам,че тук има ръководство зо работа с virtualDub Mpeg-2,но давайки на търсачката не ми го намира.Плс някой да даде линкче кък ръководството 10x от сега.
  11. Искам да се пробвам да направя караоке към една песен,но как се вмъкват буквите и как се постига синхрона с песента ,като в тази песен http://www.vbox7.com/play:42a3a42a отново мн ще съм ви благодарна,ако намерите време да ми обясните
  12. Здравейте .Много ще се радвам,ако някой ми обясни как мога да намаля звука на вече готов клип така че да не се чува за да вмъкна било своя глас или някоя друга песен различна от тази на готовият клип,без да се чува оригиналният звук към клипа мн ще се радвамрако някой намери време да ми обясни
×
×
  • Създай ново...